Snart är semestern slut...

Har lagt in två nytagna foton på min lilla mage. Det är kul att ta lite foton då coh då coh se hur den växer.
Just nu är vi i Karlstad, vädret är inget att ropa hej för direkt. Vädret har verkligen varit så trisst denna sommar. Men det har varit skönt att bara ta det lugnt och ladda batterierna för hösten.

Ringde till min chef igår och berättade att jag är gravid, var faktiskt lite nervös innan. Men han blev så glad och grattade både mig coh blivande pappan. Han komenterade dock att vi inte var gifta.... hmm jag väntar fortfarande på frieriet.
Igår och idag har jag handlat så fina mamma kläder. H&M är så bra och billiga på sådana saker. Det blev både jeans, klänning, toppen och t-shirts.

SEN har jag gått och förälskat mig i en väska och det är inte vilken väska som helst. Utan Mulberrys Bayswater. 
www.mulberry.com I Karlstad har dom 20% på alla väskor just nu. Ja jag får se i fall ekonomin säger ja eller nej. Den kostar nämligen 6000:- med rabatt.
Vi får väll se vad som har hänt nästa gång jag skriver.....

Hej från Karlstad.


Magen i v13.

Magen i v13.

Magen i v13.

21 juli uppe i Tällberg

Vilken sommardag vi har idag. Varför kunde det inte varit så här hela tiden..
Men nu njuter vi i solen och vi har just ätit lunch i skuggan.
Mamma och pappa åkte ner till Sthlm igår så nu är det vara jag, Fredric, Anna och Björn och självklart lilla Abbe som är här uppe. Jag har redan haft semester i 2 veckor och det har gått lite fort som alltid. Men jag har verkligen bara tagit det lugnt och haft det skönt ute på landet. Det var behövligt.

Just nu är jag i v.12 och magen den växer och växer. Jag och Fredric vara dock inne på akuten i går för att kolla så att allt stod rätt till eftersom jag fick en blödning men det visade sig att våran lilla bebis inne i magen mår så bra och växer som den ska. Det var så häftigt att få se honom eller henne där inne i magen, så liten men redan en liten bebis, just nu är den 5 cm. Efter igår blev jag ännu sugnare på att ta reda på vad det är för en liten prick där inne, igår fick jag sådan magkännsla på att det är en liten kille.....

Nu ska jag ut till solen igen.

Kram så länge.
Frida

Abbe bara några dagar gammal.

Abbe bara några dagar gammal.

Abbe och pappa Björn

Abbe och pappa Björn

Kusinerna Viktoria och Frida

Kusinerna Viktoria och Frida

Mamma och son

Mamma och son

Moster, morfar, Abbe och mormor

Moster, morfar, Abbe och mormor

Moster och Abbe 13 dagar

Moster och Abbe 13 dagar

Födelsedagsflicka 28 år vid Siljan

Födelsedagsflicka 28 år vid Siljan

Morfar och Abbe

Morfar och Abbe