Vi längtar sååå


Imorgon fårvi kramas massor!!!

Sjukling

Det är min andra dag hemma och jag är SJUK!!! Det är faktiskt inte så vanligt i denna familj. Oftast är det Walter eller Fredric. Men min syster sa att eftersom jag börjat träna igen så blir mitt imunfarsvar svagare för en stund tills det börjar byggas upp igen och bli starkare. För jag msåte säga att jag har ett starkt imunförsvar, så jag tror helt enkelt att det är för att jag börjat träna och då händer det så mycket i kroppen.

Men jag är på bättringsväg så i morgon får det bli jobbet sen på kvällen flyger jag coh Walter ner till Malmö. Längtar sååå mycket efter att få träffa hela fam Lindén igen. Fy det var alldeles för länge sen vi sågs så jag vill inte tänka ens på när det var. Men nu ska vi få 3 mysiga dagar ihop och Walter och Abbe är så gullliga. I förrgår ringde dom till varandra och sjöng "bä bä vita lamm" då har man fått stora killar... som kan sitta coh sjuna för varandra.

Det har som alltid hänt otroligt mycket med Walter och som jag sagt förut så älskar jag verkligen alla dom här utvecklingsperioderna. Det är liksom ingen liten kille vi har hemma längre uten en kille som är våran allra bästa och underbara kompis. Vi sitter om kvällarna och äter middag ihop och han berättar vad han gjort och sjungit på dagis. Han prata verkligen och han kämpar med dom jobbigaste orden i sin lilla mun för han ska få ut det. Ord blir meningar och han berättar vad han vill coh INTE vill. Men vi har så kul ihop vi tre.

Jag älskar att följa och läsa andras bloggar och just nu är jag inne på inredning så därför vill jag tipsa om dessa två bloggar. En helt ny som jag hittade idag och det är denna: http://www.lottaagaton.se/blog/
Sen gillar jag denna: http://husmusen.blogg.se/

Ha en bra onsdag.


Före och efter

Nu är vi klara med en del av hallen coh det gjorde ganska stor förändring, nämligen tapeten.
Det blev riktigt bra och blev en helt ny hall. Nu ska vi hitta en annan matta samt draperier som vi ska dölja våra kläder och skor med. Är bar alite svårt att veta vilka färger vi vill fånga upp från tapeten...


Före

Efter.
Blev så effektfullt med det svarta.  Mattan som vi har i hallen har jag fått från min farmor och den ska vi ha under vårt nya matbord som dock inte har kommit ännu. Nu har vi ett runt men ska byta till ett avlångare så fler får plats.

Fick höra ganska många svordommar från Fredtic inna tapeten satt på plats... han är väldigt händig men att tapetsera är inte hans grej, men han varv så duktig.

Natta har även varit här i helgen och hälsat på. Var så mysigt att umgås och hon och Walter har busat så mycket.
Hon hade med sig en present som Walter älskade men sätter verkligen oss föräldrar i arbete....
Finger paint, och Walter har målat med hela kroppen om jag säger så..

Det började ganska lugnt...

Mysigt att kladda.

Sen var det färg över hela honom...

Riktig snygging!!!

Mysig söndag!!


Min första VAB dag

Walter har varit lite förskyld till och från den senaste veckan, men ändå varit pigg. Men igår märkte vi att han blev lite sämre och sov otroligt mycket på dagen och det är ett tecken på att han inte är ok. Så idag är jag hemma med honom. Vi har bara tagit det lugnt och gjortmysiga saker.
Lekt coh läst massor av böcker, han har hjälpt mig att göra en stor sats med nya musli. Han älskar att hjälpa till och hälla i alla ingredienser i och utanför skålen...
Nu har han sovit i över 1 1/2 timme och jag gjorde sällkap med honom i en timme, väldigt skönt att få sova sådär mitt på dagen. Det var länge sedan. Påminner om min tid hemma som mammaledig, saknar den tiden i bland.
Men såhär somnade en ganska arg coh trött kille idag, han vile nämligen inte sova i sin säng, vår säng eller i soffan....

Men sen flyttade jag över honom till hans madrass i alla fall, så det blev lite mjukare.


I helgen har delar av Fam Persson varit här i Sthlm. Filip har nämligen spelat hockey så då bodde dom andra över hos oss. Det blev en heldag på stan med shopping och lunch, sen kom min mamma över på middag på kvällen. GJorde god kantarellrisotto och grillad fläskfilé. Efter den middagen var vi så mätta. Jag hade även tänkt att göra en smulpaj med blåbär men det får vi göra i vecka i stället.

Här hemma håller vi som bästa på att bestämma vilka tapeter vi ska ha i hallen samt i sovrummet. Men jag tror vi har bestämt oss nu. Det lutar åt dessa två:

Denna svarta med fjärilar i hallen, vi hade en svart med fåglar på Sigtunagatan och vi var så nöjda med den så denna kommer nog bli snygg.

Sen denna i sovrummet. Vi gillar rosa båda två och sen skulle jag vilja att det blir lite mörkare där inne efterosm det är så vitt just nu. Hmm ja vi får se. Vill ska en förändring NU!!!

Sen står vi också och väger mellan att köpa en Lamino fotölj, men eftersom dom kostar en del tar beslutet lite lång tid alla fall i min värld.

Ja nu tror jag snart Walter vaknar, han har snart sovit i 2 tim. Tror det får bli en promenad eller något. Måste komma ut i solen annars blir den här dagen väldigt lååång.

Kram