Lämnar landet = Tällberg för en stund

Sist var jag 29 år när jag skrev och nu är jag 30 år. Hade en jätte härlig födelsedag med paket, sång på sängen. Sen en god lyxig frukost uppe hos mina kusiner, mer paket, flaggan den vajade hela dagen. ALLA mina underbara vänner ringde och grattade och sånt betyder så mycket.
Vi åt god lunch på Klockargården och till eftermiddagen kom Linus och Loppan upp från Stockholm. Då skålade vi i champange och åt massa plock.
Sen åkte vi i väg till Rättvik och åt på en god restaurang. Walter skötte sig exemplarisk och somnade i vagenen efter lite välling och sov ända fram till kl nio på morgonen dan därpå.

Bröllopsplaneringen är i FULL gång kan jag meddela och jag jobbar såå mycket bättre under lite press. Så dessa dagar har vi fått massor gjort. Så efterosm jag känner att vi ligger i fas kommer vi åka hem till Stockholm i veckan. Längtar HEM!!!


Nej nu ska vi försöka bena ut bordsplaceringen.... och det är inte lätt kan jag säga.

Kram kram

Dan före dan...

Jag måste erkänna det om ingen visste det redan men jag ÄLSKAR att fylla år och i morgon fyller jag 30 år och det ska bli så kul!! Kan bara inte fatta att jag blir 30 år. Har absolut ingen åldersnoja men det låter så vuxet med 30 år :-).
Blir som ett litet barn dagen före och särskilt på kvällen. Vill nästan gå och lägga mig snart bara för att jag ska få vakna upp snabbare.

I dag har vi legat nere vid badet och solat nästan hela dagen. Vi började dock med en morgonpromenad på 1 timme innan frukost, riktigt skönt. Walter fick se på massa hästar och kossor så hans morgon var väldigt lyckad.
Nu i kväll kom mamma o pappa upp och vi har ätit god middag som Fredric fixat. Jag har nu pratat ett LÅNGT samtal med syster som kom hem från San Francisco idaag och jag ville höra allt lyx och roligheter som dom varit med om. Älskar verkligen San Francisco.

Nej nu ska jag gå upp och sova och invänta morgondagen....

Kram fån en 29 åring.... max 1 timme kvar.

Sommar = Tällberg

Igår kom vi upp till Tällberg och det är såå mycket sommar när är man kommer upp hit. Sen hade jag även en pirrig känsla i magen när vi packade ut allt från bilen. För nu är vi framme på våran bröllopsdestination... Vi hade bilen full med saker, glas, vin, champange, skålar, ljus, servetter mm.  Ja jäklar vilket bröllop det ska bli. Nu hoppas jag bara att vädret håller i sig för det är typ det jag drömmer mardrömmar om nu.
Men dom här dagarna har vi haft jätte fina dagar, både lunch och middagar ute i solen och Walter han trivs på gården. Vi plockar blommor, plockar smultron, fast han tror att det är jordgubbar och säger "mummi". Hälsar på hästarna och busar med min kusin Karin. Fast han saknar nog sina farbröder i Karlstad. Dom han roper mest efter just nu är Anton och Adam, så gulligt.
I söndags avslutade vi våran semester vecka i Karlstad med att för fira min 30 årsdag. Man kan aldrig bli firad för mycket..
Vi grillade massa gott och gjorde goda röror och sommarpotatissallad och Emelie gjorde super gott Tortano bröd från Leilas. Fick ett otroligt fint halsband från Thomas Sabo (Tack Marie och Bosse!!) ett jätte fint grönt uppläggningsfat från Mateus (vi har redan invigt det idag till en god cecarsallad)  och en bok som jag ska förhoppningsvis kunna njuta av efter bröllopet....

Nu är det läggdags av lilla Walter så jag slutar för denna gång. I morgon kommer mamma o pappa upp efter en veckas smester i Kroatien. Ska bli mysigt att ses.

Kram kram

Bröllop i Norge

I helgen var jag och Fredric på bröllop i Norge i Hemsedal. Vi lämnade Karlstad i fredags efter lunch och jag tyckte det var jobbigt att lämna Walter men visste att han hade det bra hemma hos farmor och farfar och alla fastrar och farbröder.
Resan tog nästan 7 tim så man var ganska mör när vi äntligen kom fram. Men vi kom fram till ngt helt fantastiskt. Har aldrig varit i Norge så jag tyckte det var jätte kul att äntligen få komma dit.
I stället för att skriva så mycket visar jag lite bilder i stäället.... inte så ovanligt kanske men just denna helg är vackrare att se i bilder än i text.


Ett härligt dopp i poolen innan vi åkte i väg på våran weekend.

Vi kom fram till ngt helt fantastiskt. Snön ligger kvar på topparna även fast det var +30 grader.

Glad Fredric som äntligen skulle få dricka lite öl efter den långa resan....

Grillning med alla gäster på fredagkväll

Mysig frukost på lördagen nere vid älven

Det var otroligt varmt på lördagen så innan vigseln tog nästan alla... ett dopp i det kalla vattnet.

Min snygga blivande man

Nya örhängen och ny klänning

Rosa var en poppis färg

Shit snart är det vår tur... åh vad jag längtar.

Vi väntar på brudparet

Äntligen kom dom. SÅ vackra!!!

Dom hade verkligen valt ut en fantastisk plats att gifta sig på

Robert hade skrivit en egen låt till sin Hanna

Sen överraskade Hanna med att sjunga en låt till Robert där även alla tjejer stämde in och hjälpte till. Själv kunde jag inte sjunga så mycket eftersom jag var så rörd av hela ögonblicket....

Man och hustru

25 dagar kvar nu innan det är dagsför oss att säga JAAA!!!

Festen fortsatte nästan hela natten, ja i alla fall fram till halv tre. Allt var jätte lyckat och inspirerande.
I söndags var det frukost för alla sen pckade vi i hop och och begav oss till Sverige. Det var fantastiskt mysigt att få krama om Walter igen. Han hade haft en jätte bra helg och skött sig exemplariskt.
Nu ska vi vara kvar här i en vecka och jag hoppas verkligen att värmen och solen kommer tillbaks.

Hoppas ni njuter av semestern och sommaren.

Kram