1:a advent

1:a advent börjar lida mot sitt slut. Älskar julen och tycker det är så mysigt att få pynta, tända alla ljus, köpa julblommor och lyssna på julmusik.
Helgen har varit så mysig.  I fredags var Charlotta här på middag och vi åt räkor och så delade vi på 3 flaskor vin... roligt hade vi det i alla fall även om man inte var så kaxig morgonen därpå.
I lördags tog vi det ganska lugnt och jag fick en härlig sovmorgon. Vi åt lunch på Café NERO på Roslagsgatan. Fantastiskt bra ställe, super god mat och väldigt bra service.
på eftermiddagen tog jag och Walter bussen över till Söder och hem till Loppan och Linus. Vi hade en mysig julpussel kväll där vi bakade saffransbullar och jag gjorde en stor sats med musli till dom. Sen åt vi god mat och gott rödvin. Walter hade lite svårt att komma till ro när han skulle sova så det var bara att ta upp honom igen och sen var han nöjd och busade runt till kl tio på kvällen. Väldigt mysigt ändå när han är så nöjd och leker runt och roar oss andra. Sen är vi glada att få sova längre på morgonen en söndag så idag fick vi sova till halv tio.

Idag har vi mött upp farfar Bosse som kom med tåget från Karlstad. Vi gick en vända på stan och tittade på NK´s julskyltning och julhandlade lite. Sen hade vi adventsfika här hemma med mamma och pappa och jag fick julpynta lite med nya blommor, ny adventljusstake så nu är det fint här hemma.

Julfönstret i vardagsrummet

Denna helg har även Walter velat äta sin mat själv och det har gått sådär kan vi säga. Men tydligen ska dom prova på att få äta själv och känna på maten och då blir det grisigt....

Nöjd kille som får äta själv.

Gott med mammas mat.

Lite bilder från veckan


Söta lilla Nadia som var här och busade med Walter i veckan.

Busarna delar på en smörgås



Sen fick vi ta fram damsugaren och ta bort alla brödsmulor som fanns överallt...
Walter älskar damsugarn.

Uppskattat var det i morse när jag tog fram jullådan med alla julkulor.


Trött efter en lång dag

Snart dags att gå och lägga sig men tänkte först hinna med ett blogginlägg. Blir inte lika ofta som jag skriver nu men dagarna med Walter blir mer och mer intensiva och vi är inte hemma lika mycket.
Idag har jag hunnit med en hel del i alla fall. Först hade jag möte på jobbet i morse och Fredric var hemma med Walter. Det kändes faktiskt riktigt bra att gå in till jobbet och ha möte och axla på sig en helt annan roll. Så roligt att träffa alla kollegor. Sen var det självklart lika roligt att komma hem till en nyvaken liten kille. Så jag ska njuta lite extra dessa 8 veckor som jag har kvar hemma.  Efter lunch hade vi bokad lägartid och 10 mån kontroll. Walter är ganska tidig och dom berömde honom på alla plan, så det kändes skönt  och roligt att höra. Men vi har dock ett problem som jag coh Fredric måste ta tag i och det är att Walter dricker sååå mycket vatten både dagtid och nattetid. Detta har blivit en vana och visst är det bra att barn dricker vatten men kankse inte en liter om dagen. Så nu får vi sätta i gång med projektet - "gömma vattenflaskan för Walter" återkommer hur det går.

Efter BVC gick jag hem till Julia och Nadia och lämnade av en sovande Walter som skulle vara kvar där tills Fredric kom och hämtade honom. Jag skulle nämligen få gå och lyxa till det lite med klippning och slingor.
Jag hoppas Walter skötte sig ok hos Julia, kankse lite elakt att lämna en sovande liten bebbe och låta honom vakna utan mamma hemma hos ngn annan.... men jag tror det gick bra. Han känner ju Julia och Nadia vid det här laget.

Jag blev i alla fall väldigt nöjd med mitt hår. Nya lite mörkare slingor + lite lugg. Kändes som det blev mer en frisyr. Sen gick jag, Emma, Marina coh Cathrine ut och åt en jätte god mittad på Italiano. Jag njör av två glas rött medans mina gravida kompisar fick festsa loss på äppeldricka. Så mysigt att träffa tjejerna och babbla massa gravidmagar, barnsnacka och annat som vi tjejer pratar om.....

Nu ska jag som sagt krypa ner i sängen och så får vi se hur denna natt blir utan vatten för våran lilla kille. Tror han kommer bli så ARG!!!!

Sov gott!!!

Hemma i ett snöigt Stockholm

I går kom vi hem till Stockholm efter en lååång resa. Jag och Walter tog bussen ut till Sturup och då fick vi se att vårtat plan var försenat i 2 tim. Hade det nästan på känn så det var ändå ok. Men när vi checkade in blev vi ombokade till ett plan som skulle gå kl halv fyra. YES!!! Så då blev det en kort väntan.
Väl på planet somnade Walter sött i mina armar och det hör inte till vanlighten så han måste ha varit så trött. Kan säga att jag är väldigt tacksam att Walter somnade just på denna resa. En resa som brukar ta 50 min upp till Bromma tog i stället 3 tim..... Vi kunde nämligen inte gå ner i Bromma eftersom det snöade så mycket och dom fick inte bort all snö från landningsbanan. Inget man vill höra när man är flygrädd, trött, och vill bara landa och träffa Fredric.
I stället fick vi flyga ner till Nyköping och landa där, kul att sitta på en buss i 10 mil i snöoväder med en hungrig bebis. Men så blev det aldrig, för efter 40 min sittandes i planet fick vi ny information om att vi skulle flyga tillbaks till Bromma där nu vädret hade blivit bättre. Så efter lite välling till Walter och vatten till oss andra i planet lyfte vi åter igen. Jag är så glad att jag hade en snäll kvinna brevid mig för jag fick nämligen lov att hålla henne i handen lite då och då eftersom det inte var den roligaste och snällaste flygresan jag varit med om.
Men alltså 3 tim efter start från Malmö landade vi äntligen i Stockholm. Blev så glad när jag såg Fredric så det rann tårar. Ska ALDRIG flyga när det är oväder igen, då stannar jag en dag extra och tar tåget i stället.

Idag har vi pulsat runt i snön med Julia och Nadia, lunchat på ROOM och sen var vi hemma hos oss och lekte. Passade även Nadia medans Julia var och tittade till den lilla bebisen som ligger i magen. Båda barnen lekte så bra ihop och jag tog massor av foton som jag ska lägga upp sen.
Nu i kväll blev dock Walter sjuk och fick feber, hoppas det inte är ngt som håller i sig för i morgon är det nämligen lite möten på jobbet som jag måste gå på. Vi får hoppas han vaknar upp pigg coh frisk i morgon.

Kram kram

Typiskt

Idag ska jag och bebben flyga hem till Sthlm. Här i Malmö skiner solen och lite snö ligger på taket. Exakt sådant här väder hoppas man på att det är om exakt en månad då det är JULAFTON!!! Och idag är det ju Walters 10 månaders dag. Varje gång tänker jag: Hur kunde tiden gå så här fort....
Men det som är typisk är att vi ska flyga hem till ett orkanliknadne Sthlm idag där det tydligen vräker ner snö. ÅHH jag som är flygrädd och den gör det inte bättre att alla flyg från Sturup är ca 2 tim försenade, i alla fall som det ser ut nu. Får se i fall dom hinner flyga i kapp lite till kl 15 då vi ska flyga. Inte så jätte kul att sitta på en flygplats och jag har ingen vagn som jag kan lägga ner Walter i heller. Ja ja det ordnar sig ju alltid men vi får se när vi kommer hem i kväll.

Igår firade vi min systers födelsedag, blev en jätte lyckad dag och det som blev en jätte överraskning var att mamma kom ner och överraskade oss i lördags.Så den kvällen blev så mysig med god hämtmat och massa rödvin. Igår väckte vi Anna med champange och stor brunch sen på eftermiddagen åkte vi ut till en mysig herrgård och åt god lunch.

Tråkigt att dagarna går så fort bara och att vi ska åka hem idag, vet inte när vi ses nästa gång men det blir förhoppningsvis i januari. Sen börjar jag ju jobba och då blir det svårare att åka ner såhär länge:-(.
Walter har dock blivit förskyld och hostig här nere, Walter och Abbe delar sina basiller flitigt.

Återkommer i morgon hur resan hem gick.

Kram från ett soligt Malmö.

Insnöade i Malmö

Det är helt vitt på fönstrerna och vi ser inte ut. Det vräker ner snö här i Malmö idag.
Vi hann som tur med en simmstund i badhuset på förmiddagen med banrnen och det var väldigt uppskattat. Efter det en jätte god lunch på Torso Twisted nere vid Västra Hamnen. Men det var då det började snöa så det fick bli bussen hem. EN kort bussresa som hinnehöll nästan två st krockar.... Rena idioten till chaför och jag kunde inte hålla tyst utan var bara tvungen att berätta att han utsätter alla i bussen + trafuikanter för fara. PUCKO!!!!

Nu har vi tänt massor av ljus och äter äppelkaka och barnen leker med varandra. Walter älskar sin stora kusin och nu kan dom leka lite mer med varandra. Han har dock inte tagit några fler steg, han har kommit av sig lite.

Igår träffade jag Sara och hennes söta lilla Benjamin. Sara och jag lärde känna varandra i Los Angeles när vi jobbade som Au pair. Det var jätte kul att ses igen efter så många år. Fast det hände lite kaotiska saker. Vi blev bla utslängda från en restaurang eftersom vi hade barn med oss....blev helt tyst och fattade först inte vad han sa. Gick där i från ganska så chockade.... när vi kom fram till nästa ställe så märker jag att min väska är kvar på det andra stället. PANIK!!! Slängde Walter i Saras famn och sprang tillbaks. Många tankar hann gå igenom huvudet kan jag säga. Men min väska låg kvar, oj vilken lättnad. Tillslut fick vi äta lunch med busiga barn och vi försökte ta igen alla åren som vi inte hörts på....ganska så svårt kan jag säga.

Har hämtad Abbe båda dagarna som jag varit här nere och det är så mysigt. Han blir så glad när han får se "Dattaj"=Frida. Önskar med hela mitt hjärta att vi bodde i samma stad.

Nu ska vi leka lego med barnen sen blir det gott vin och god fredagsmat.

Ha en mysig helg.


Måndagen som bara försvann

Vaknade upp kl åtta idag och av att solen sken från en klarblå himmel. Så härligt. Det fick bli en härlig promenad när Walter skulle sova på förmiddagen för jag var ute så lite i helgen så det var skönt att komam ut en timme.
Passade även på att köpa med mig hem nya ansiktsprodukter från min favo butik "Hud och SPA" som ligger på Kungsholmen. Blev dock lite dyrt.....

Resten av dagen har jag och Walter bara varit hemma. Jag gjorde så otroligt god Thaisoppa/gryta igår till middag och det blev så mycket över så det blev även lunch idag. MMM vad gott. Har inspiretats av att göra mycket GI middagar hela förra veckan och recepten har varit både enkla och väldigt goda. Så vi ska försöka hålla det nu. Kan nog bli svårt när man åker ner till syster i morgon. Hon gör sååå god mat och inte alltid GI inspirerad.
Walter håller nog på att bli förskyld... men jag hoppas det inte blir ngn jobbig sådan nu när vi ska ut och flyga och vara borta en vecka.
Walter tar nu fler och fler steg. Så roligt att se. Sen är orden "titttta" och "där" två ord som används flitigt här hemma kan jag säga.

Nu ska jag passa på att umgås med Fredric innan vi åker i morgon.
Vi hade för övrigt en fantastisk middagi lördags. Super god mat och servicen var i topp klass. Sen avslutade vi kvällen med några driknar här hemma tillsammans med Loppan coh Linus. Dom hade varit helt fantastiska med Walter. Han tycker så mycket om dom och det är så härligt.

Ha en härlig kväll.


Death cab for Cuties

Fantastiskt bra låt!!!
Fick denna länk skickad till mig från Natalie när Walter var bara ngn vecka gmmal så den påminner mig så mycket om den första tiden med honom, Magisk.
Lyssna gära så får ni se vad ni tycker om den.

http://www.youtube.com/watch?v=KRQXi8iAAVs

Lyx lyx!!!

Målade naglar, fixad i håret och lite mer sminkad än vanligt. Yes nu är jag redo att gå ut och äta middag med min älskling. Vi firar 4 år och det kunde ju inte bli bättre att få barnvakt och gå ut och äta bara jag och Fredric. Vet inte när vi gjorde det sist. Vet i alla fall att då var jag gravid och åt som en häst. Serveringspersonalen ställde alltid fram den stora portionen till Fredric och den lilla till mig.... jag älskade vrkligen att äta när jag var gravid och det syntes på vågen men oj vad bra jag mådde:-). Skulle alltid kunna vara gravid. Fast det är rätt så skönt att ha normal storlek i BH och normal storlek i sina jeans igen samt att man kan dricka vin och anant gott igen.

Idag har jag fixat massa här hemma, tvättat, bäddat rent, bakat massa Rosenbullar som är perfekta att ge Walter till mellanmål. Sen har jag även legat på soffan och läst min bok som ska vara klar till nästa 3programms möte. Fredric tog med Walter ut på stan så det var skönt att få lite egen tid.
Vi han även hunnit med lite fikabesök på eftermiddagen och jag gjorde Lelias urgoda Äppelsmulpaj.

Nu ska vi snart korka upp champangeflaskan och skåla lite med Loppan och Linus innan vi ska gå till restaurangen.

Hoppas ni får en mysig lördag.

Mammalunch och barnbus

Idag har jag, Julia och barnen haft en mysig heldag. Först lucnh på Café Rival vid Mariatorget. Vi kände verkligen för att byta miljö och inte vara i Vasastan. Så ett besök på Söder passade utmärkt. Hade först planer på Moderna Museet men det får bli en annan dag. Efter att vi blev supermätte tog vi en långpromenad genom Gama Stan och Drottninggatan hemmåt. Bebbarna sov som små lamm.

Sen gick vi hem till oss och där fick Walter och Nadia leka av sig lite. Dom är så nöjda när dom får leka med varandra och det är skönt att man kan gå över till varandra sådär. Då blir dom där sista eftermiddags timmarna mycket lättare som i bland kan vara ganska jobbiga... Just nu är Walter inne i en kläng period, tror det kan vara tänderna som spökar....

Jag kom i alla fall väg för en timmes träning på kvällen och det var så skönt. Sen kom jag hem till en jätte god middag som Fredric fixat. Kan man ha det bättre!!!

Här kommer lite foton på busbebbarna och mammorna.

Söta!!!



Söta lilla Nadia. Walter flickvän!!!

Söt bebis och snygg mamma!!

Dagens

Humör: Bara bra, sovit gott och länge.
Gjort: Ätit frukost med hela familjen, satt i hop Walters tält som nu står i vardagsrummet... och lagt Walter.
Planer: Ska träffa Julia och Nadia, det kanske blir Moderna Museet, vi vill hitta på ngt skoj och framför allt lämna vasastan för en dag.
Ser på: TV4
Lyssnar på: Peter Jöback som pratar
Läser: Engelska boken fortfarande
Dricker: Som vanligt KAFFE
Ätit: Frukost
Bästa: Att jag har sådan fin familj coh bra vänner
Sämsta: Att november ska innefatta så tråkigt väder....
Barn:  En som bara vill stå och ta egna små steg ut i världen. Min stora kille!!!
Väder: Uppehåll och lovande...

Tråkiga november

Idag har jag varit så felklädd för detta tråkiga svenska november väder..... Skinnjacka och klänning. Måste börja använda mitt regnställ som jag köpte när jag var nere i Malmö senast. Det är bara att inse när det är grått ute så kommer det regn förr eller senare under dagen.
Idag har jag och alter först tagit det lugnt här hemma, sov båda två på förmiddagen coh det var skönt. Sen tog vi en promenad i regnet med Petra och Sixten efter lunch. Sixten har blivit så stor, snart 3 månader och man får små leenden. Tyckte nyss han var 2 veckor och pytte liten. Sen blev det en kaffe på Levinskys. Och när vi skulle gå hem i ösregnet blev jag så glad för då hade Julia skickat sms och bjudit hem oss på te YES!!! Kunde inte bli bättre, så vi sprang dit och där fick barnen leka av lig lite, även om dom inte var på sitt bästa humör fick i alla fall jag och Julia "njuta" av vårt te.

På vägen hem somnade Walter helt utmattad och jag passade på att gå in till Systemet och köpa två flaskor vin till vår goda middag. Där blev jag av med paraplyet som jag lånade av Julia, ngn jäkla idiot tog det bara när inte jag såg. Hur dum får man va.... Förstår mig inte på folk som gör sånt.

Nu har vi ätit god Thaimat, njutit av gott rödvin och fina röda rosor som Fredric kom hem med. Vi har även busat massor med Walter och lekt kurragömma som han gillar, han har även tagit massa fler steg. Har hänt massa i kväll, han vågar mycket mer nu, så kul att se. Han kommer också bli inspirerad av att få se sin kusin Abbe nästa vecka då vi flyger ner till Malmö. Längtar!!!

Nu ska vi fortsätta njuta av mer vin och god glass. Borde fira årsdagar lite mer ofta;-).

Inspiration



Butiken Granit (
www.granit.com) är så inspirerande tycker jag. När jag går in i den butiken skulle jag kunna köpa med mig så mycket saker. Jag älskar burkar och har ganska länge haft mina torra ingredienser i snygga burkar men kanske inte haft den bästa ordningen. Men idag fick jag ett ryck och gick igenom hela mitt skaffei.
Blev ganska nöjd med resultatet fast jag behöver nog köpa lite fler burkar men nu vet jag i alla fall vad som behövs.

Mitt "nya" skafferi.

Familjen är samlad

Nu är vi hemma i Sthlm igen och resan hem gick över förväntan bra. Walter var vaken i en timme och då krävdes det en del sånger, matandes med en fralla och lite andra leksaker men sen somnade han gott och vaknade 2 mil innan Södertälje och då var vi ju nästan hemma. När vi körde upp på gatan stod Fredric och väntade på oss och det var så härligt att se han igen. 9 dagar kändes verkligen långa. Men ni skulle ha sett Walter, han blev så lycklig över att få se sin pappa igen, blev nästan lite rörd av att se dom två kramas och gossa. Så pappa var nr 1 i går kväll kan jag meddela.
Kunde ju inte bli bättre avslutning på Fredrics första Farsdag!!!

Fredric tyckte det har hänt otroligt mycket med Walter under dessa agar och jag kan hålla med. För det har nämligen hänt ngt stort....Walter har nämligen tagit sina första små steg. Ett steg tog han framför sina fastrar i lördags och jag missade allt.... men sen igår när jag skulle visa Fredric hur duktig Walter är att stå själv tog han två små steg mot Fredric. Walter blev så glad så han klappade händerna av lycka;-). Ja nu får vi se hur utvecklingen blir framöver.

I går kväll när Walter somnat gott åt jag och F en god middag. Jag hade lagat lax i ugnen med en bädd av spenat, vitt vin och mellangrädde och massa parmesan, till det pressad potatis. Urgott!!! Så mysigt att ha lite kvalitetstid ihop igen.

I morgon är det den 11:e nov och jag och Fredric firar 4 år tillsammans. Tänk att det var 4 år sedan vi stod på dansgolvet på Sturekompaniet och kysste varandra, shit känns så länge sen men ändå inte. Vi ska i alla fall fira detta med middag på söndag och Charlotta och Linus kommer över och är barnvakt. LYX!!!

Hopas ni får en bra måndag.
Visar lite bilder på min duktiga kille som bara vill stå nu förtiden samt krypa in och sätta sig i korgar....

Kryper i och sätter sig i sin lekkorg...

Duktig på att stå och klappa händerna samtidigt

Hur var det nu, vänster eller höger fot fram??


Bilder från helgen i Karlstad

Natta har köpt en nya kamera och passade på att ta lite foton på Walter och mig. Jag är alltid så van att det bara är jag som tar foton så et var lite kul att det var tvärt om för en gångs skull.



Bus med mamma

Fina små tänder, idag kändes även en liten tand på överkäken

Var en sväng på IKEA igår och där införskaffade vi ett fint tält till Walter. Väldigt uppskattat.

Stolt farmor.

Idag har det varit sååå tråkigt väder, grått och regn kan inte bli sämre. I morgon ska vi åka hem till Sthlm och äntligen få träffa Fredric. Walter skulle nog kunna stanna här nere ett tag till han älskar verkligen att vara här och särskilt att busa med Filip. Walter sover så bra när han är här, tror att det är för allt bus. Så vi har haft härliga sovmorgnar dom här dagarna.

Hoppas ni får en härlig lördag.

Dagens från Karlstad

Humör: Bara bra, har haft en bra natt och fick sova till nästan kl åtta, LYX!!!
Gjort: Ätit frukost, bakat bröd
Planer: Jag, Walter och Natta ska snart åka in till stan och göra ett stop på IKEA och Bergvik
Ser på: Efter kl tio på 4:an
Lyssnar på: Reklam
Läser:  MÅSTE läsa min bok i helgen som ska vara klat till den 8:e december. Jag ligger efter såå mycket.
Dricker: Har druckit kaffe
Äter: Inget just nu

Bästa: Mysigt att vara nere i Karlstad och att vi har hela helgen framför oss.
Sämsta: Att Fredric fortfarande är i Spanien, nu känns det som om han har varit borta länge....
Barn: Helnöjd med att vara nere hos farmor, farfar, fastrar och farbröder. just nu är Filip en stor favorit.
Väder: Mulet och kallt....


Dagens

Humör: Väldigt bra, jag har fått sällslap att min svärmor
Gjort: Vaknat tidigt.... busat med Walter och ätit frukost och gjor i ordning oss. Nu sover Walter.
Planer: Åka ut till Gustavsbeg och gå och kolla på Ittala fabriksutfärsäljningen, så shopping står högt på listan.
Ser på: TV4 nyheterna
Lyssnar på: Marie som pratar
Läser: Inget just nu
Dricker: Har druckit mitt kaffe så klart
Ätit: Frukost och är nästan hungrig igen eftersom vi åt så tidigt...

Bästa: Att ha sällskap av Marie
Sämsta: Att Fredric inte är hemma
Barn: SÅÅ glad att ha sin farmor här
Väder: Mulet


Lite ensam...

Söndag kväll och jag sitter här själv i soffan och dricker te och äter smörgåsar, nästan lite som det var när jag var singel och inte orkade laga ngn middag. SAKNAR FREDRIC, söndagar är lite heliga för mig så det är extra tråkigt att vara själv.

Idag har vi överaskat lite folk, först åkte vi och ringde på hemma hos farmor. Hon belv så glad att vi komförbi oanmäld och sa hej. Vet att det gör hela hennes dag. Sen åkte vi bara hem och slappade på mattan och gjorde lite kojor, jag passade även på att titta på Desperat och Grays på 5:an som jag missade i veckan. Lite lyx!!!
Sen vid halv sju satte vi oss i bilen och åkte ner till centralen. Mamma och pappa kom nämligen upp från Malmö med tåget och vi stod på perrongen och överraskade dom. Vet inte vem som blev gladast men jag tro nog det var Walter för att få se mormor o morfar igen, det är så härligt att se.

Nu sover Walter och jag tittar på "Ensam mamma söker". Det  blir nog en tidig kväll idag, i morgon ska vi åka ut till Lidingö och hälsa på Kristin och hennes lilla Carl, sen efter lunch blir det en promenad  med Petra och Sixten och sen ska pappa byta däck på våran bil och sist men inte minst ska vi möta upp Marie vid centralen på kvällen. Så det är en fullspäckad dag i morgon.

Sov gott.

Söndags mys med Walter


Halloween har flygit förbi utan att jag direkt märkt den och det är så skönt tycker jag eftersom jag hatar utklädda människor och masker. Jag har sådan fobi för sånt. Så det är ingen mening att bjuda mig på maskerad kan jag lungt erkänna.
I fredags lämnade vi av Fredric på Arlanda och det är aldrig roligt med avsked men jag lyckades faktist hålla igen för tårar och det var nog Fredric glad över för han tycker så synd om mig när jag blir ledsen. Men jag säger alltid att det är OK att gråta.
Efter Arlanda somnade Walter så gott i sin nya bilbarnstol och jag åkte och hämtade upp Charlotta från jobbet. Vi åkte och handlade jätte god middag på Daglivs. Det blev skaldjur, räkor (urgoda) och krabba och ostar coh bröd och vin. Så vi hade en jätte mysig tjejkväll. Men först busade vi massor med Walter och byggde kojor som han kröp in och ut ur.

Det var dock lite tråkigt att vakna upp själv i går morse utan Fredric. Helgerna är lite heliga och särskilt nu när vi har fått barn. Men jag och Walter fick i alla fall en härlig sovmorgon till kl halv nio (han vaknade dock väldigt tidigt men det fick bli välling och somna om, skönt!!!) Sen mötte vi upp Loppan, Linus och Mia på ROOM där vi åt en god lunch och kollade runt på allt snyggt dom har där. Vill ha vill ha!!!
Jag och Mia gick en jätte härlig promenad runt halva Kunsgholmen i solen, fast det var kallt igår så nu har vinterjackan åkt fram. Så skönt att inte frysa. Vi han även med lite shopping i Västermalmsgallerian. Blev två saker på PoP till Walter.
Hade nämligen en värdecheck på 100 kr som jag var tvungen att använda:-).

På kvällen kom Cathrine och Martina över och jag gjorde en enkel Indisk middag. Så mysigt med lite spontan middag, mera sånt. Walter älskar verkligen när vi får besök och blir alldeles till sig när det ringer på dörren. Väldigt social med andra ord.

Nu sover lilla korven och jag har hunnit med att tvätta en maskin, bäddat rent och fixat i ordning i köket. Mår så bra när det är fint i lägenheten, en tillfredställelse.... Kan nästan bli lite trött på mig själv i bland när jag håller på och städar och plockar hela tiden. Men jag vet vem jag fått det i från.... min pappa han är exakt lika dan.
Senare idag blir det matshopping på ICA Maxi. Måste fylla kylskåpet för i morgon får vi storbesök från Karlstad. Då kommer farmor Marie upp.

Ha en härlig söndag.