1:a advent

1:a advent börjar lida mot sitt slut. Älskar julen och tycker det är så mysigt att få pynta, tända alla ljus, köpa julblommor och lyssna på julmusik.
Helgen har varit så mysig.  I fredags var Charlotta här på middag och vi åt räkor och så delade vi på 3 flaskor vin... roligt hade vi det i alla fall även om man inte var så kaxig morgonen därpå.
I lördags tog vi det ganska lugnt och jag fick en härlig sovmorgon. Vi åt lunch på Café NERO på Roslagsgatan. Fantastiskt bra ställe, super god mat och väldigt bra service.
på eftermiddagen tog jag och Walter bussen över till Söder och hem till Loppan och Linus. Vi hade en mysig julpussel kväll där vi bakade saffransbullar och jag gjorde en stor sats med musli till dom. Sen åt vi god mat och gott rödvin. Walter hade lite svårt att komma till ro när han skulle sova så det var bara att ta upp honom igen och sen var han nöjd och busade runt till kl tio på kvällen. Väldigt mysigt ändå när han är så nöjd och leker runt och roar oss andra. Sen är vi glada att få sova längre på morgonen en söndag så idag fick vi sova till halv tio.

Idag har vi mött upp farfar Bosse som kom med tåget från Karlstad. Vi gick en vända på stan och tittade på NK´s julskyltning och julhandlade lite. Sen hade vi adventsfika här hemma med mamma och pappa och jag fick julpynta lite med nya blommor, ny adventljusstake så nu är det fint här hemma.

Julfönstret i vardagsrummet

Denna helg har även Walter velat äta sin mat själv och det har gått sådär kan vi säga. Men tydligen ska dom prova på att få äta själv och känna på maten och då blir det grisigt....

Nöjd kille som får äta själv.

Gott med mammas mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback