Snart är dagen slut...

...och jag får äntligen gå och lägga mig och SOVA. Jag är så trött idag så jag minns inte när jag var så här trött. Jo kanske när jag var gravid i typ vecka 9. Men jag är inte gravid denna gång utan bara fått sova väldigt dåligt samt gett massa energi till Walter idag.
Fredric har legat i sängen hela dagen, går in där lite då och då coh kollar så han verkligen ligger där. Känns så tråkigt, längtar verkligen tills han mår bra igen.

Walter fick följa med mig till jobbet idag på ett möte men han sov mestadels så det var skönt. Sen gick vi till biblioteket och jag lånade hem en ljudbok åt Fredric så han inte dör av trissdess i sängen.
Annars har jag och Walter lekt med alla hans bilar i bilgaraget. Han fick en ite förtidig julklappa av mig och han kan sitta där i timmar och leka med alla hans bilar. I morgon är det 1:a dec och jag har en adventskalender redo till Walter med små små paket... roligt första året får se hur det känns nästa och nästa.... För han lär säkert komma ihåg till nästa år. Men jag älskar ju som sagt julen och den blir ännu roligare nu när man har barn.

Nu välling till Walter och jag undrar vem som kommer somna först....

Nu är det jul i vårt hus...

Har inte skrivit på länge och det känns som jag har så mycket som jag bara skulle vilja få ut. Men jag vet inte vart jag ska börja. Gick en promenad i parken idag med Walter efter att vi lekt massor parken. När vi gick där i solen slog det mig att vi faltiskt haft en gansk tuff höst. Jag tycker själv att jag är en ganska possitiv person men ibland måste jag reflektera lite och idag kändes det lite motigt. Jag har varit sjuk ganska mycket denna höst och det innebär månag sjukdagar från jobbet. Walter har haft både ögoninflammation och öroninflammation och varit borta från dagis. Sen i måndags råkade Fredric ut av en bilolycka när han var på väg till jobbet.Han klarade sig ok men är just nu sjukskriven till den 13:e dec. Han ska helst bara ligga ner i ett mörkt och tyst rum. Vi trodde han bådde bra men igår fick han åka in till akuten igen för han blev sämre. Illamående och yr. Det var då en läkare beodrade han att vara hemma och ta det jätte lungt. Hon sa att helst ska din fru och barn resa bort så du får vara själv...hmm inte det lättaste att göra direkt.
I morgon är dagis stäng och Fredric skulle vara hemma med Walter var det meningen men nu får jag vara hemma från jobbet i stället. 

Walter blir ganska frustrerad att hans pappa bara ligger i sängen coh inte vill leka så hans frustration blir ganska jobbig då han lägger sig på golvet och är ledsen på alla möjliga saker som han inte brukar bli annars. Jag får ta alla fajter coh allt här hemma just nu. Så det var just då i parken som alla dessa tankar kom. Känner mig otroligt TRÖTT och saknar energi!!! Men som tur är finns mormor och morfar i stan som ska hjälpa mig i veckan med hämtning på dagis bla. Men som sagt jag ska inte klaga för alla mår bra och jag är så tacksam att ha Fredric här hemma och inte på ett sjukhus. Men det var bara skönt att få skriva av mig.

Nej över till något annat som jag pysslat med under denna helg. JULFIXAT!! Har både bakat pepparkakor coh saffransbullar, vart den energin kom i från undrade jag också mitt under bullbakandet....
Sen är det så mycket jul här hemma med stjärnor i vardagsrummet/köket, ljusslinga ute på balkongen, hyasinet, amaryllis, och nyinköpta ljusstakar i vårt och Walters sovrum. Ja som ni förstår ÄLSKAR jag julen!!
Nu slutar jag skriva och lägger upp lite bilder i stället.


Före innan vi satte upp fondvägg

Efter: fondvägg med magnoliablomman

Middag hemma hos Petra, Niclas och Sixten förra helgen

Roligt att baka pepparkakor med mamma


Gummor, gubbar, lastbilar, bilar och hästar var bla några figurer som fick bli kakor

Jul i vårt hus

Mer jul...

Hur många nappar kan Walter hålla i två händer... ca 7

Mys med pappa innan han åkte in till KS....

Mys med morfar som kom på besök.

Nu blir det sängen!!
Sov gott


Tillbaks till verkligheten

Idag var både jag och Fredric tillbaks till jobbet och Walter på dagis. Kändes så skönt att få gå till jobbet idag med massor av energi och skönt att få komma ur dom gråa Nike byxorna. I stället blev det svart kjol, stövlar och en ny tröja från Indiska. Härligt!!!
Dagen på jobbet gick otroligt fort med massa möten och ett inspirerande planeringsmöte med min kollega.
Vid halv fyra fick jag stressa i väg på cykeln och hämta Walter. Det hade gått jätte bra men han hade blivit trött på eftermiddagen och det förstår jag.Han går fortfarande på penicillin. Frågade hur det hade gått med maten idag eftersom han är lite knepig när det gäller mat. Sådär sa fröken, vad var det för mat då frågade jag? Kräft-strömmin sa hon då.... Ja kanske lite konstig mat sa hon då. Något konstig, hur kan man servera kräft-strömming till barn som är 1-3 år. Jag skulle inte äta det faktiskt. Blev faktiskt irriterad när jag gick hem för fröken sa att det inte var många barn som hade ätit. Hur ska dom orka en hel dag med massa bus och lek om man inte får någon mat som dom äter. Allt tyder så på besparing av pengar.... Inte helt rätt när det gäller våra barn tycker i alla fall jag.

Det fick bli god mat när han kom hem i stället. Jag och Fredric firar 5 år idag så vi lyxade till det med ett gottvin och hämtmat från Caffé Nero både varmrätt och efterrätt. Tänk att det var för exakt fem år sedan som vi kysste varandra på Sturecompaniet och allt skulle vara så hemligt eftersom vi jobbade på 3 båda två och intgen skulle få reda på det. Inte visste man då att vi skulle sitta här 5 år senare med en snart 2 åring och gifta. Lycklig är jag att det blev vi två!!

Nu ska jag fortsätta njuta av vin och snart blir det Grays, hoppas det är lika bra som förra veckan för då var det ett grymt bra avsnitt.

Kram

Här kommer lite bilder från senaste veckan

Jag har tyvärr inte tagit så många bilder med våran bra kamera utan håll till goda från iPhone foton...

Vi hade en super mysig helg i Malmö. Här kusinerna

Lunch på Vingåkra gård inna hemfärd.

Walter är redo att stiga ombord.

Jag och Walter passade på att åka ner några dfagar till Karlstad. Här söta farbror Filip och Walter. Dom var överlyckliga när jag sa att vi skulle äta på Max!!!
Snart är det jul, i alla fall på IKEA. Längtar faktiskt att få plocka fram coh julpynta i nya lägenheten.

Walter fick vara en polis för en dag då dom hade Höstfest på dagis.

Drink med syster och mamma på Storstad

Morgonmys med moster. Walter var så glad att Anna var på besök och han fick all uppmärksamhet eftersom Abbe var kvar i Malmö.

Lunch hemma hos oss innan det var dags för Anna att åka hem igen...

Fredric och pappa är sysselsatta


Sjukstuga

Just nu är jag mer hemma än jag är på jobbet. Har kommit in i en riktigt ond cirkel där jag får den ena bacillen efter den andra. Förra veckan låg jag hemma i två dagar med feber och ont i huvudet och halsen. Får panik när jag är borta så mycket från jobbet så i torsdags piffade jag till mig och gick till jobbet, så även i fredags om ännu inte piffigare... På förmiddagen small det liksom nästan till i örat, gjorde så j...a ont så att tårarna kom. Det gör det ganska lätt på mig när jag är sjuk för då blir jag typ 7 år igen och vill att pappa ska hämta mig från skolan. Men i fredgas var det min chef som fick sätta mig i en taxi. Sen var det bara att gå till läkaren och få penicillin mot öroninflammation. Trodde bara det var barn som kunde få det men tydligen inte.

Har fortfarande ett enormt lock i höger öra så jag hör inte så bra, men idag känner jag att enegin börjar återvända och jag kan busa med Waqlter på normalt sätt. Han har ju också självklart fått öroninflammation i båda öronen. MEn det var av en händelse som vi gick till läkarne för att kolla det igår. Han hade varit lite ledsen på natten coh på morgonen tog han sig för örat. Så jag tänkte att det är lika bra att kolla. Och jag hade en rätt känsla. Men vi får inte i honom någon penicillin eftersom den smakar skit så i dag ringde jag till läkaren och fick en ny medicin utskriven. Har dock inte gett den till Walter ännu, han ska få den överraskningen när han vaknar. Men det konstiga är att vi ser inga tecken på att han har ont... så det känns så knäppt att ge detta....

Nu vill jag bara att vi ska bli friska så vi få återgå till det normala. Walter tror väll att vi alltid ska ha det såhär, några dagar på dagis sen hänga hemma med mamma och mysa. Han lider verkligen inte av det för han älskar att vara hemma. Igår köpte Fredric hem en gammal hederlig Pippi Långstrump film och både jag och Walter satt som klistrade framför TV´n. Annars är det bilar i hela vardagsrummet och han tävlar med sina små bilar på elementen. Vår son är verkligen helt tokig i bilar. Han sover med dom, äter med dom, badar med dom, kan till och med ropa effter sin favobil i sömnen. Inte nog att han ska ha femtioelva nappar när han ska sova han ska ju även ha sin bil. Vet exak vad han ska få i julklapp.

Nu ska jag odna lite kaffe och snart vaknar nog lillkorven då ska vi se hur det går med penicillinet.

Hej från oss.