Parklek efter dagis.  Så var äntligen snö...

img_6807 (MMS)

Parklek efter dagis.  Så var äntligen snön borta under alla gungor i Vasaparken och man behövde inte vara rädd att slå halft ihjäl sig. Walter har fått ny vana efter dagis, han vill INTE hem längre som innan utan nu vill han till parken och leka. Väldigt roligt tycker jag eftersom det är så skönt att få vara ute nu när det är ljust och varmare. Så gunga var på priolistan i dag och det skulle vara högt. My good trodde han skulle flyga runt hela ställningen:-). Nu hoppas jag på soliga och sköna dagar i Påsk. Ska fixa på uteplatsen och balkongen.


Kusinerna. Nya påsktröjor som dom fick...

img_6807 (MMS)

Kusinerna. Nya påsktröjor som dom fick av mormor o morfar. Så bra som dom lekt med varandra denna helg har dom inte gjort innan. Så härligt att ses, synd bara att dom inte kan ses oftare och nu när en ny kusin är på ingång in i familjen. I oktober ska Abbe bli storebror och jag ska bli moster igen, längtar sååå mycket!!!


Ny cykel på önskelistan

Idag när jag gick hem från jobbet tittade min cykel ganska argt på mig... Den har nämligen stått utanför jobbet hela vintern i en kall snödriva... En eftermiddag i typ november gick det inte att cykla hem eftersom det kommit så mykcet snö så där fick den stå kvar och nu är den inte glad på mig. Rostig..gammal och ful.
Så därför skulle jag så gärna vilja ha en ny snygg cykel. Äskar att cykla och det är så smidigt att ta sig genom stan och det tar bara 10 min att cykla till jobbet. Perfekt när det är hämtning på dagis.

Så jag tro nästan jag ska unna mig en ny cykel med en cykelsadel bak för Walter. Han kommer nog älska att få hänga med där bak.

Denna cykel skulle inte vara så dum.

I morgon har jag tillsammans med min kollega Jenny en heldags utbildning i Kommunikationens tecken. Ska bli jätte kul och spännande. Har suttit här hemma och gått igenom mina block. Tror det kommer gå bra.
Sen närmar sig Påsken med stormsteg, vi blir hemma och Natta kommer upp coh firar tillsammans med oss, ska bli så mysigt.

Nu tror jag det snart få bli sängen, fattar inte vad som hände med Desperata husfruarna på 5:an idag?? Är det ite tisdag idag?? Hmm konstigt.

Kram och sov gott!!

Tåget till...

0-5417599ef54a975b4aac82369c7b8b32.png

Kolla varifrån!

Tåget till Stockholm.
Efter en jätte mysig helg uppe i Tällberg med massa bus med Abbe och Anna och firandes av min mamma som fyllde 60 år igår är vi nu på väg hem med tåget till Stockholm. Walter somnade direkt och jag ska njuta av nya Damernas. 
Kram från tåget


Inredningstankar


Efter

0-452af41243fa5f601c77e108ee8576e2.png

Kolla varifrån!

Efter


Före och efter Vi har haft två omå

55010297f7ea9024c8f527fd63345620.png

Kolla varifrån!

Före och efter Vi har haft två omålade stolar här hemma men igår satte jag igång och målade. En blev klar i alla fall. Idag ska jag ta tag i den andra.


IKEA Igår var...

5acc885f81e29319967d97e83fddbf39.png

Kolla varifrån!

IKEA
Igår var vi på IKEA och handlade lite nya saker till Nattas lägenhet. Hittade på denna lilla servis dom Walter ville ha. Är den inte fin? Han lekte i alla fall hela kvällen med att servera kaffe m mjölk till oss. Kanske var det tur att vi glömde bilen Maxi hemma så han fick för sig att leka med ngt annat än bara bilar... Idag regnar det i Linköping. 
Kram


Äntligen!!! Solen skiner...

0-2c47dce7263bb6e1203d3f8329949ca3.png

Kolla varifrån!

Äntligen!!!
Solen skiner i Linköping och det är +10. Mina Converse fick äntligen åka på!!


I bilen...

0-18881cf86ec97e1e13ec9daa7c0cf0d6.png

Kolla varifrån!

I bilen på väg till Linköping. Vi ska hälsa på Natta, Walters faster. Farmor o farfar kommer också vara där så det ska bli mysigt. Killarna ska fixa i Nattas lgh och vi tjejer ska gå på stan. Ha en härlig lördag. Jag eller Walter insåg just att vi glömt hans älsklingsbil Maxi hemma. PANIK!!! Vi får se hur denna bilresa blir...

Kram


Tack!!! Underbara Julia...

0-7f4128ec897ebc443b953694f130a23c.png

Kolla varifrån!

Tack!!!
Underbara Julia tack så mycket för alla tidningar. Du anar inte hur uppskattat detta är för en sådan tidningsfantast som jag är.
Är nu hemma efter två dagar efter ett energiseminarie som jag och en kollega hållt i gör 20 chefer. Väldigt inspirerande och lärorikt. Nu blir det fredagsmys med mina killar.
Skål och trevlig fredag!!


Tidig mogon...

5d299e2ca68dc7410a930ef585fa2ee3.png

Kolla varifrån!

Tidig mogon på jobbet.
Jobbade lite sent igår och glömde låsa in min dator i skåpet så nu när jag är här tidigt och ska sätta igång och jobba så måste jag vänta tills kl åtta då receptionen öppnar. Får njuta av mitt kaffe sålänge. I dag ska vi lämna W på dagis och jag hoppas det kommer gå bra. 
Trevlig onsdag.


Lunch date. Idag...

0-79b815311444c296e602338b372e4053.png

Kolla varifrån!

Lunch date.
Idag passade jag på att luncha med Loppan på Konstmuset vid Bonnierhuset. Vi kom på att vi nog aldrig lunchat ihop en vardag så det var hög tid för det nu. Vi fick sitta i fred och prata massa eftersom Walter sov. Väldigt mysigt!!!
Snart blir det jobbet.


Nytt i...

-ba5af66d15eadee68c767ebac94a01a.png

Kolla varifrån!

Nytt i garderoben. Är väldigt inne på randigt just nu och jag hittade denna klänning i tunt stickat på Indiska. Lite svårt kanske att se på bilden.... 
Emma tack för att du berättade hur man skulle blogga med mobilen. Så enkelt:-).

Kram


Klockan är...

4433cc8a104a1dae8b7577ee1a9f64c8.png

Kolla varifrån!

Klockan är knappt åtta och jag och Walter har redan bakat en kaka. Bullmamna som jag är brukar jag alltid ha bullar i frysen men just denna dag när W frågade efter en bulle var dom slut. Så därför fick det bli en kardemummakaka från Anna Bergenström. Sen kan jag göra stor tumme upp för våran Dualit visp som vi fick i bröllopspresent, helt grym!!! Jag blir hemma på förmiddagen sen kommer min pappa och hjälper mig med Walter.

Trevlig tisdag!!


Testar att...

0-1d122aa03e96306ca8fc9d09a6a371db.png

Kolla varifrån!

Testar att blogga från mobilen. Hoppas det fungerar...


Måndag sol och VAB

I morse var jag på jobbet redan kl 7 var såå trött när kl ringde 6:00. Men jag måste säga att det är mycket enklara att gå upp när det är ljust ute. Fick en del gjort på morgonen innan det var dags för långmöte, sen var det bara att gå hem vid elva och ta över här hemma för då skulle F till jobbet. Walters koppor har blivit bättre så vi ska satsa att lämna honom till dagis på onsdag. Alla har blivit skorpor men ingen har ramlat av ännu så det ska vara ok.
När jag kom hem passade jag och Walter på att ta en promenad i det härliga vädret.Vi gick i lite små butiker som jag inte besökt på länge, jag får sådan flashback på när jag var mammaledig när jag är hemma så här mitt i veckan. Kan verkligen sakna den tiden. Ser nyblivna mammor gå omkring med sina sovande bebisar och dom ser så nöjda ut. Min mammalediga tid var helt underbar och jag njöt varenda dag.

Dagens shopping blev en lampa till vardagsrumsfönstret. Inredningsbutiken Classic Living ( http://www.classicliving.se/index.html) som jag har skrivit om innan har flyttat till nya fina lokaler uppe på Dalagatan. Det finns så fina saker där och kläderna från DAY som kommit nu är jätte fina. Har hittat en klänning som skulle passa till sommarens bröllop.
Jag vann även en tävling på deras blogg i vintras(
http://classiclivingsthlm.blogspot.com) och det var en tjejkväll i butiken, mingen och shopping. Så nu har jag tänkt att dra i hop ett tjejgäng i april. Återkommer med datum och hoppas ni vill och kan vara med.

Nu vill tydligen W ha pannkakor....

Vattkoppr...

Walter har nästan varit hemma hela veckan med vattkoppor. I tisdags när min mamma hämtade Walter från dagis sa Marie att hon hittat en liten vattenfylld prick under blöjan, det kunde vara värmeutslag men också vattkoppor så vi blev uppmanade att hålla ett öga.
Mycket rikigt blev det inte bara en lite kopp utan nu finns dom lite överallt på hans lilla kropp. Men han har mått oförskämt bra, ingen feber och inte kliat, än så länge i alla fall. Dom har redan börjat torka och bli skorpor så vi får bli hemma några dagar till. Men jag och Fredric har ännu en vecka turats om med att VAB:at... det är inte lätt när man ska vara på två ställen samtidigt. Men vad gör man. I tisdags eftermiddag var Petra hemma med Sixten som ockås var sjuk så då passade vi på att ta en promenad ute efterosm koppor inte smittas ute i luften.

Walter och Sixten äter bulle i vagnen och tittar på när barnen åker skridskor i Vasaparken

Gott med bulle när man är sjuk

Träffade även Nadia i parken med pappa Johan och Olivia.
Nadia och Walter blev glada att se varandra, vi frå se om Nadia lyckats bli smittad av Walter på dagis, det lär komma om 2 veckor i sådant fall...

Julia kom ockås förbi efter jobbet och hade med sig massa härliga tidningar till mig, tack så jätte mycket!!!

Våran prickiga kille

Efter en väldigt kall vinter haar Walter äntligen förstått hur kul det är att vara ute coh leka, tror dock han tyckt det varit för kallt ute. Nu är han sugen att gå ut redan på morgonen coh jag tycker det känns riktigt roligt. Toppen att vi har våran härliga uteplats och innergård där vi kan hänga och leka.

Vi har även premiär grillat ute på terassen i helgen, väldigt mysigt och gott.

Så här glad blir man om man får ta fram grillen...

Hann även med att åka över och krama om Jessica och lilla Filippa innan det var dags för dom att åka hem till London.

Nu blir det söndags middag och lasange står på schemat.

Kram på er.


Våren börjar närma sig

i fredags när jag gick hem från jobbet fick jag så mycket vårkänslor, det kommer mer och mer sådana dagar nu. Så nu känns det som att det är nära. Nära att få ta på sig convers skorna, nära att få ta sin föra kaffe ute på en solig uteservering, nära att cykla till och från jobbet, nära att byta ut vinterjackan till min nyinköpta. Ja jag har ALDRIG längtat så mycket efter våren som jag gjort detta år, men jag är inte ensam.Vädret har varit ett ständigt samtalsämne 2010.
Tog i alla fall med mig lite vår in tills det där "nära" inträffar.

Härligt gula påskliljor

Vårbukett med körsbärsblommor coh en annan blomma som jag glömde namnet på.

Glad söndag på er

En helg i Karlstad

I fredags tog jag och Walter morgontåget ner till Karlstad, det är så skönt att åka tåg i stället för att sätta sig i en bil sent på kvällen. I tåget kan man röra sig fritt och Walter behöver inte sitta fast.
Det blev en 3 timmars resa med goda smörgåsar och Alfons Åberg. Just nu är det mycket Alfons. Skönt tycker jag eftersom det annars BARA varit Cars och Rorri.

Envis som han är skulle han självklart ha jackan på sig under hela resan.

Helgen har varit bra och med mycket sol. Vi har fyllt helgen med pulkåkning, även fast W föredrar att vara inne och leka med alla Filips leksaker.... Alla tjejer åkte in till Karstad och shoppade, jag fick med mig nya vårkläder och vårjacka. Snälla vår kom nu!!!!
Vi har ätit goda middagar, grillat ute i solen, firat Fredrics mormor som fyllde 70 år. Och så hade vi lördagsmys framför melodifestivalen.
Åter igen tycker jag det är så synd att vi inte bor närmre varandra. Walter älsar verkligen sina farbröder, fastrar och farmor och farfar. Men vi får njuta av den kvalitetstid vi får ihop.

Pulkåkning i fredags

Farbror Anton var med och busade i backen

Ett vårtecken att få grilla och äta korv ute!!!

Natta, jag och Anton och en underbar blå himmel.

Ett försök att få hela familjen på samma foto.

Vi avslutade helgen med ett besök på IKEA och 3 korvar till Walters.
Bilen som syns i bild är nya favoriten Cicci som är med i Rorri. Hon följer med Walter överralt.
Idag när jag hämtade honom på dagis så frågade fröken Marie vem Cicci är :-)....  för han hade pratat väldigt mycket om henne. Han är så fast vid sina bilar.

//Frida


Vårt sovrum

Vi har hållt på och fixat en hel del här hemma just nu, vi har en To do lista som vi börjar kunna pricka av allt mer just nu.
Senaste förändringen var sovrummet där jag köpte ett nytt överkast från Day hos vår inredningstjej Matilda på Classic Living. Eftersom vårt sovrum är väldigt ljust ville jag göra det lite mysigare med mörkare färger.
Beställde även en sängkappa från H&M Home.

Om man tittar riktigt noga ser man en liten Walter som gömmer sig bland kuddarna i mammas o pappas nybäddade säng... Han älskar att mysa i vår säng.

En förmiddag med massa inspiration

Häromdagen möttes jag och min kollega J på café Xoko på Rörstrandsgatan. Vi hade en förmiddag med inspiration och planering för en utbildning som vi ska hålla tillsamman. Temat är kommunikation och relation. Vad skönt det är att sätta sig utanför kontoret i bland och tänka lite nytt. Väldigt inspirerande.
Här kommer lite bilder från förmiddagen. Självklart passade vi på att äta god lunch innan vi begav oss tillbaks till Lindhagensgatan.

Väldigt gott kaffe
 
och väldigt god och nyttig lunch!!

Lite mindra nyttigt men jag kunde inte låta bli att ta kort. Dom små tårtorna såg så goda ut så jag skulle kunna ta med mig en hem vilken dag som helst.



Ont....

I söndags natt förstärktes min värk i tanden så jag har fått öka dosen av tabletter.... Inte alls roligt så i morgon måste jag göra ett återbesök hos tandläkaren så dom får kolla i fall det är ngt fel. Kan inte öppna munnen helt så jag bävar för att han ska bända upp den och kolla.
Men det är bra att jag kollar nu eftersom vi åker till Karlstad på fredag.

I går fick vi i alla fall ett roligt "save the date" sms av våra härliga vänner Emma och Roberth som ska gifta sig i september!!! Wiii vad roligt, älskar bröllop. Sådant piggar upp i den annars ganska vanliga kalla vardagen.
Nu ska jag pussa god natt på Walter som har varit super pigg i kväll och bara lekt med pappa. Han sov dock länge på dagis idag dom sa att dom fick väcka honom 10 ggr innan han lyckades öppna ögonen.... Lill gubben han älskar att sova, som hans mor.

Snart är det Grays!!!