Bilder från helgen

Fick min nya mobil i fredags och äntligen kan jag föra över mina bilder som jag tagit med mobilen till datorn.
Så här kommer lite bilder frn bla nya lägenheten och självklart Walter.


Lunch i lördasg på Ritorno.

Walter i ny skjorta från Zara.

Min älskling på hans älsklingsställe just nu, köksbänken. Där kan han sitta och äta clementiner medans jag fixar middag, hur skönt som helst. Han gillar att ha koll och vara med.

Walter kollar in nya badrummet

Nya köket.

Walter säger "hej då" och går ut på egna äventyr.

Vilken vecka....

Förra veckan kommer jag nog minnas ett bra tag framöver. För det första började jag jobba igen och det var verkligen över förväntan. I onsdags sålde vi våran lägenhet och med inflyttning redan 8:e april så vi började få lite anik på att hitta ngt nytt och som jag skrev sist så skulle vi titta på en 3:a som var helr nyproducerad. Det slutade med att vi köpte den i söndags. Så vi sålde och köpte lägenhet i samma vecka. Många miljoner i rullning....

Men allt känns så bra, vi kommer att flytta ett stenkast egentligen från där vi bor nu fast på andra sidan Vasaparken. Det är bara att flytta in men självklart vill Fredric ändra och köpa nya saker så han känner att han har fått göra ngt i lägenheten:-). Nu planeras det med nya möbler, sälja gamla möber mm. Men vi ska flytta in först och bo in oss innan vi gör ngt. Så nu har vi bara 3 veckor kvar här på Sigtunagatan....

I kväll har jag och Walter varit och storhandlat på ICA Maxi, han älskar verkligen att åka och handla och det är jag glad för eftersom jag också tycker det är kul. Han sitter där så nöjd i kundvagnen och snackar med alla människor. Mysigt att bara få åka i väg med honom och umgås efter en hel dag på jobbet. Det är lyx att få åka hem vid fem och träffa mina älsklingar.

Lägenhets tankar

Oj vad jag och Fredtic går omkring här i lägenheten och tänker, båda blir ganska tysta och går in i sig själva. Egentligen borde vi prata massor och prata för och nackdelar. (som vi självklart gjort också) Men vi är så olika i vårat tanke sätt och tur är väll det i och för sig. Fredric är den ekonomiska och tänker SIFFROR och jag är den som tänker enkelt, smidihet nu när vi har barn och andra fördelar.
Vi har nämlugen varit och tittat på en 3:a på 75 kvm som ligger ett stenkast från Vasaparken. En nyproduktion, en lägenhet att bara flytta in i och göra den till en Frida o Fredric lgh.
Fördelarna är att Walter får ett eget rum, vi får en balkong ut från köket samt en härlig terass in mot innergården ut från båda sovrummen. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, ja allt är ju nytt som sagt och ingen har bott där tidigare.
Det som är lite minus är att dom tillvalen som byggbolaget har varit är saker som vi inte skulle ha valt och vill nog byta ut. Sen kommer hyran att höjas under dom närmsta 5 åren. Så vi tänker och tänker. Jag är nog den som är mest possitiv i detta. Men vi har nu kommit överrrens att vi ska lägga ett bud och ringa till mäklaren..... så vi får.

Återkommer med mer info under dagen....

Är tillbaks i "verkligheten"

I dag har jag haft min första dag på jobbet och det har känts riktigt roligt. Mycket nytt och huvudet kändes väldigt mosigt efter en dag. Walter har klarat sig riktigt bra hemma med Fredric, jag hade egentligen inte väntat mig ngt annat. Men är ändå lite avundsjuka på att dom får hänga med varandra hela dagarna nu....

Försäljningen med lägenheten går riktigt bra, just nu ligger budet på 3.2 milj, så det känns jätte bra. Får se vad det kommer sluta på.

Nu när jag jobbar kommer jag dock inte skriva lika mycket på bloggen utan mer lägga upp bilder på Walter lite då och då så ni får se utvecklingen på honom. Men jag har valt att inte skriva ngt om mitt jobb.

Ses snart igen.