Lägenhets tankar

Oj vad jag och Fredtic går omkring här i lägenheten och tänker, båda blir ganska tysta och går in i sig själva. Egentligen borde vi prata massor och prata för och nackdelar. (som vi självklart gjort också) Men vi är så olika i vårat tanke sätt och tur är väll det i och för sig. Fredric är den ekonomiska och tänker SIFFROR och jag är den som tänker enkelt, smidihet nu när vi har barn och andra fördelar.
Vi har nämlugen varit och tittat på en 3:a på 75 kvm som ligger ett stenkast från Vasaparken. En nyproduktion, en lägenhet att bara flytta in i och göra den till en Frida o Fredric lgh.
Fördelarna är att Walter får ett eget rum, vi får en balkong ut från köket samt en härlig terass in mot innergården ut från båda sovrummen. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, ja allt är ju nytt som sagt och ingen har bott där tidigare.
Det som är lite minus är att dom tillvalen som byggbolaget har varit är saker som vi inte skulle ha valt och vill nog byta ut. Sen kommer hyran att höjas under dom närmsta 5 åren. Så vi tänker och tänker. Jag är nog den som är mest possitiv i detta. Men vi har nu kommit överrrens att vi ska lägga ett bud och ringa till mäklaren..... så vi får.

Återkommer med mer info under dagen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback