Vardagen

Hösten är egentligen redan här även om jag inte riktigt vill tro det, men när man vaknar och det är ganska mörkt ute samt när det blir mörkt redan kl sju på kvällen då är det höst. Men samtidigt som jag älskar dom ljusa  och varma sommarkvällarna så är det ganska mysigt med hösten.
Man får tända massoar av ljus, man får köpa nya höstkläder och stövlarna åker fram igen sen smakar rödvinet lite godare på hösten.

Nu är jag och Fredric inne i våran nya vardag där lämning och hämtning på dagis ingår. Ordet vardag låter så tråkigt tycker jag men  jag är ändå in te rädd att vi ska hamna i en tråkig vardag. Vi får se till att kunna göra det där lilla extra även mitt i veckan. Walter har äntligen kommit in i dagis rutinerna, i morse när Fredric lämnade honom så var det första gången som han inte var ledsen och det var SÅÅ skönt att höra. Dagen hade gått så bra och när jag hämtade honom (som för övrigt ärsåå mysigt, jag vet inte hur fort jag ska cykla för att komma fram till dagis) lekte han för fullt med en kille och blev så glad att få se mamma och ville visa alla bilar och lego som fanns. Walter går ju på samma avdelning som Nadia, så gulligt. Tänk dom har känd varandra sen dom var 8 veckor och nu är dom 20 mån och går på samma dagis. Vi följde i alla fall med Julia, Nadia och Olivia hem och vi drack kaffe och fick prata igen oss på allt vi missat att följa upp.
När Fredric kom hem tog jag bussen nertill Cafe Nero och träfade en gammal kollega. Vi pratade massa bröllop eftersom vi båda gifte oss i augusti och jag unnade mig ett glas rött vin, väldigt gott!!!

Walter var fortfarande vaken när jag kom hem så vi fick gossa massor för han blev så till sig när jag kom hem mitt under nattningen så då kunde han inte somna. Vi läste massor av böcker och sjöng sånger. Han älskar när vi sjunger och han har blivit så duktig att sjunga med.

I morgon är det torsdag och min kalender är full, en spännande och givande dag med andra ord.
På fredga är jag LEDIG och det ska bli så mysigt att ha den dagen i hop med Walter.

Nu blir det sängen.

God Natt!!

Redo för comback??

Det var ett bra tag sedan jag loggade in här och skrev något som ni säkert märkt. OM det är någon som är här inne och läser vill säga. Ni kanske har tröttnat??
Men häromdagen satt jag och lästa gamla inlägg som jag skrev för ett år sedan då jag var mammaledig och Walter var då 8 mån. Blev så sugen på att börja skriva och lägga upp foton igen. För det är ett sådant härligt minne att ha kvar senare i livet.

Tänker inte lägga någon energi att skriva vad som har hänt sen sist utan börjar här och nu. Är dock lite sugen på att börja på en nya blogg eler kanman ändra sin bloggadress till något annat samt behålla dena här som jag skriver i nu??

I dag har vi haft en jätte härlig söndag. Linda och Nora i Sverige coh hälsar på. Det är alltid så mysigt att ses, tyvärr kunde dom inte komma på vårat bröllop så det blev en del prat samt tittning av bröllopsfilmer.
Fick en sådan fin present av Linda. Hon har tagit foton från vårt bröllop som hon hittat på Facebook samt vår bröllopsblogg och gjort en fin fotobok om vårt bröllop. Jag blev såå rörd när jag öppnade paketet, hon är så pysslig och gör det där lilla extra. Tack gulliga Linad för den presenten!!!
Idag tog vi i alla fall bussen ut till Stora Skuggan och åt lunch på Skafferiet och barnen fick springa på stora ängar och dom lekte så bra ihop. Älskar när man kan göra sådana där utflykter ut från stan men ändå inte behöver åka flera mil för att komma till lite djur och grönska. Vill att vi planerar våra helger lite mer i det temat, för det är så lätt att man bara går och fördriver timmar på stan coh gör av med massor av pengar. Samt att Walter inte är så road av sånt direkt..... Bättre att mamma får göra sånt i lugn och ro i stället :-).

I morgon är det 3:e veckan för Walter på dagis, det har gått bra men kankse inte helt 100%. Jag tyckte det var riktigt jobbigt förra veckan för han blev SÅÅ ledsen när vi lämnade honom och jag tyckte även han förändrade sig här hemma. Hade svårare att somna, var ledsen coh vaknade även på natten coh ville kolla vart mamma var.
Självklart är han inte ldsen hela tiden på dagis utan det går över efter en stund men om han inte är sysselsatt så har han gått och ropat efter oss och kommit på sig själv att bli lite ledsen. MEn han söker väldigt trygghet i Nadia som går på samma dagis som Walter. Walter är ju en sådan social kille och passar att gå på dagis men jag tror bara han har en separationsångest från mamma och pappa. Han är lik sin mamma där....

Nej nu slutar jag att skriva coh lägger upp lite bilder från dagen i stället. Fotograf är Sara Lindas syster som också var med idag.


Glass är alltid gott!!

Söta Nora som redan hunnit bli 3 år!!!

Herr och Fru Gatu

Mysig fika på Skafferiet

Fredric var bästa lekfarbrorn, som vanligt:-)


SÅhär knäpp ser man ut när man spexar och inser att skon flyger av och hamnar i en hög buske. Barnen hade i alla fall väldigt roligt. Sen kan man läsa av Fredrics min att jag nog inte är så smiudig coh lätt som jag kanske hoppats....


Linda i Walters rum

Barnen avslutade kvällen med ett bad i den lilla badbaljan.... Men dom hade väldigt roligt.