Lördags fix

Idag ska vi ha middag här hemma hos Anna och Björn. Det är två par som kommer + en ett åring. Så vi står i köket och fixar och förbereder middag. Jag blir alltid så inspirerad när jag är i min systers kök, hon är så duktig och hittar alltid på massa nya saker. Ska genast hem och göra goda mandlar från Leilas kokbok bla.
Igår gjorde jag faktiskt egen frukt och nötblandning, köpte hem olika nötter och torkad frukt från torget och blandade massor av nötter, vips så har jag egen blandning som annars kostar så mycket pengar. Perfekt att ha när man är ute och går promenader.

Walter har fortfarande hosta, det roslar så när han hostar. Hoppas att den försvinner snart.
Men han håller ändå humöret uppe tycker jag som tur är.
image54

Kram från oss

Fredag

Solen lyser ute jag sitter och dricker en god kopp kaffe och nöjd bebis ligger i sitt gym och leker. I dag ska vi gå ner till vattnet och ta en långpromenad. Walter mår bättere tror jag... han har ingen feber i alla fall men han har en jobbig hosta. Tycker så synd om honom. I går kväll skrek han till och med när jag ammade honom så han fick inte i sig så mycket mat men han kankse inte är så hungrig när han mår dåligt. Men har sovit jätte bra i natt i alla fall.
Vi var till BVC igår också så att dom fick titta på honom, jag var nämligen lite orolig i fall han hade fått RS men hon tyckte att han såg fin ut och att det var ett förkylningsvirus. Vi passade även på att väga honom och nu har han gått upp till 6.1 kg. Hon tyckte att det var en stor 2 mån bebis :-).

I dag fyller min lilla mamma år, GRATTIS MAMMA!!! Tänk för exakt ett år sedan satt jag och Fredric i en bil och var på väg till Denver. Åh vilken härlig resa det var. Kan inte fatta att det redan gått ett år redan och nu ett år senare har vi blivit föräldrar. Tänk vad mycket som kan hända.

I helgen ska det bli upp till +10 grader, älskar när våren kommer och man kan sitta ute i solen. Kankse kan sluta använda min vinterjacka snart då.... Har den bara för en sak just nu och det är för att skydda Walters mat.

Nu ska vi ut och njuta av solen.
Hej så länge.

 

Förkylda små bebisar...

I natt blev min lilla bebbe förkyld, nysningar och täppt näsa. Abbe har varit förkyld några dagar så det är inte svårt att lista ut vart bacillerna kommer i från. Men tydligen stärker det imunförsvaret hos små bebisar när dom blir förkylda tidigt. Får hoppas på det, för jag tycker så synd om honom eftersom han är så liten och hjälplös.
Men han har ändå varit glad och med här nu på morgonen men nu sover båda två i varsin säng.
 

Mamma och pappa är nu hemma från USA och det känns skönt att bara kunna lyfta luren och ringa igen, har saknat det... Dom har haft en jätte härlig resa, så nu blev jag sugen på att åka och hälsa på alla i Chicago.
Men en liten idé som vi har är att kanske åka till Florida i höst för att fira pappas 60 års dag. Ving har jätte bra och billiga resor. Skulle vara så härligt.

Nu ska jag passa på att göra i ordning mig medans dom sover. Vi får se vad som händer idag och vad bebisarna orkar.
Kram.

Tisdag i Malmö

Det är första dagen efter påsk och jag och Walter är kvar nere i Malmö. Påsken har varit jätte mysig. I söndags hade vi en heldags utflykt till Österlen. Vi var först och fikade på Olof Viktors som är ett sådant härligt ställe. Ett måste-besök om man är på Österlen, dom har ett eget bageri där man kan köpa hem massor av goda saker, deras musli är en av den godaste jag ätit.
Sen åkte vi till Kivik och tog en promenad längst vattnet.
   
Senast jag var där låg Walter i magen och Abbe var bara 2 månader. Nu var det Walter som var 2 månader och Abbe 8 mån. När vi var i Kivik passade vi även på att åka till deras Äppelmusteri och fyllde på med cider och annan dricka.

Igår åkte min älskling hem till Stockholm, 7 tim tog det i påsk trafiken och halkan och nu på morgonen åkte han till Frankrike. Han ska klättra i några dagar. Så han har verkligen förflyttat sig till många olika platser på två dagar.
Walter blev ju även 2 mån igår, hurra hurra.
Så här söt är man då :-). 1 sek senare dyker Abbe upp med ett Russin paket som åker in i Walters huvud... man måste vara på sin vakt när Abbe är i farten för han är väldigt nyfiken på Walter och blir så glad varje gång han ser honom. Så gulligt.

Idag känns det som om Walter är lite små hängig, vet inte om han  har ngt förskylningsvirus i kroppen.... Abbe är nämligen förskyld + att han håller på att få tänder och det är tydligen inte så jätte skönt.
Walter somnade mitt i sitt lilla gym.


Nu skiner solen ute och idag vill jag ta en långpromenad, det var ett tag sedan men nu ser jag att Anna och Abbe har tydligen somnat i igen... Men det får man när man är mammaledig.

Hej från oss.

Glad Påsk!!



I dag är det Påskafton och vi har det så mysigt tillsammans, fast vi saknar mamma och pappa som firar Påsk i Chicago i år tillsammans med Alice. Men tänk att jag och Anna har vår egna lilla familj nu med våra små barn. Abbe lär sig nya saker nästan varje dag, han har lärt sig att gå 2 st steg utan stöd och jag har lärt honom vart näsan och munnen är. Han är också väldigt nyfiken på Walter och skriker av upphetsning när han ser honom, Walter tittar lite smått på honom men fattar nog inte riktigt.
Idag har vi varit på utflykt på Miljögården i Lund och fikat och tittat på snygga inrednings saker. Vill köpa så mycket nytt när man är på ett sådant ställe.

Nu snart ska vi börja med påskmiddag, det blir lamm som Fredric och Anna ska tillaga. Ska lyxa till det med lite rödvin också.... Är så glad att jag ska stanna här i 8 dagar till, då hinner Anna lära känna Walter mer också.

Glad Påsk från oss i Malmö.






Kusinträff

Vi är äntligen nere i Malmö. Resan ner igår gick jätte bra. Walter är fantastisk enkel att resa med. 6 tim tog det ner med ett stop för ammning och byte av blöja sen sov han hela resan. Han blev dock lite ledsen och skrikig på kvällen här hemma, kan varit den långa resan eller att han inte riktigt kände sig hemma... Men sen somnade han gott och sov bra hela natten.
Det var så mysigt att träffa syster och Abbe igen. Skönt att stanna så många dagar, då hinner Anna lära känna Walter mer. I dag blir han 8 veckor.

Idag har vi tagit en promenad på stan, blev ett stop och lite shopping på Lindex... sen en mysig fika i växthuset. Det är så mysigt att vara här och umgås med syster.
Fredric är uppe i Skåne någonstanns och klättrar så han är lycklig :-)

En bebis som också är lycklig är Walter som har fått ett bebisgym från sin kusin. Han ligger super nöjd och bara kollar. Abbe är lycklig i sin bil och kör runt i hela lägenheten. Han undersöker även Walter som är väldigt intressant.


Hur kär kan man bli?

Nu har jag varit på min första middag med tjejerna utan Walter. Innan jag hade barn så förstod inte jag att det kunde vara så svårt att lämna sitt barn hemma. Det är väll bara att pumpa ut lite mat och sen sköter pappan allt.
Jo visst det vara "bara" att pumpa ut lite mat och allt gick jätte bra här hemma. Fredric fick mata och göra allt själv som han tyckte var jätte mysigt. Men jag tänkte otroligt mycket på honom och hade lite svårt att bara slappna av. Kärleken till honom blir bara starkare och starkare för varje dag. Jag är så glad att vi har våran son, ingen kärlek kan bli starkare.

I morgon bär det äntligen av till MALMÖ, som vi har räknat dagar den senaste tiden och i morgon är det!!!
Just nu packar vi det sista och jag har stekt ägg och ska göra goda smörgåsar som vi kan äta på vägen + kaffe (vuxet...) Men bättre det än Mc D.

Nej nu ska jag göra i ordning mig för natten och lägga mig nära min bebis och min underbara blivande man.

Illa berörd...

Igår kväll mördades två små barn 2 och 4 år av deras pappa i Arboga. Fy fan rent ut sagt vad hemskt. Mamman ligger på sjukhuset och är illa däran. Om jag hade varit henne hade inte jag velat vakna upp igen och få meddelandet om att sina barn inte fanns längre. Nej fy....

Min lilla älskling ligger i vaggan och sover sött det är bra att han laddar batterierna för idag har vi mycket att göra.   Vi ska snart sätta oss i bilen och åka ut till Vallentuna och hälsa på Charlotte som jag jobbar tillsammans med. och äta lunch. Hennes lilla kille är nu 8 mån så hon kommer nog tycka att Walter är jätte lite.
Efter det ska vi till Fredrics jobb och fika, han vill visa upp sin lilla son för kollegorna.

Sen ska vi hem och packa inför vår resa i morgon. I kväll ska vi tjejer ut och äta middag på Tranan, Jessica är hemme i Sthlm men hon har dock varit sjuk hela helgen så vi får hoppas hon mår bättre i kväll. Fredric ska vara hemma själv med Walter. Det känns jätte stort att lämna Walter, han kommer nog inte märka ngt utan det är nog bara jag som kommer känna mig SÅ tom!!! Jag är så van att ha honom brevid mig hela tiden. Men det blir gossigt för Fredric att vara hemma med Walter själv.

Det snöar dock lite i Sthlm idag.... så nu ska jag gå och klä på oss varma kläder.


Min lilla älskling

Morgonpigg...

Walter gick och la sig lite för tidigt igår och vaknade då lite för tidigt för två trötta föräldrar- 6:00.... Men sen kunde vi två somna om till halv nio så det var skönt. Det är lite mysigt att han är vaken innan Fredric går till jobbet då hinner dom gossa lite och Walter gillar verkligen sin pappa för han skrattar och blir så glad när han får se honom.

Nu ska jag göra frukost medan Walter tittar på TV.

En dag på söder

Idag har jag o Walter umgåtts med Charlotta nästan hela dagen. Vi har gått shopping promenad på söder, så nu har vi visat den delen av stan för Walter också _(även om han sov hela tiden...). Jag har köpt ett par JEANS, känns så härligt, vet inte när jag köpte det senast. Det fick bli ett par svarta från Cheap Monday, kommer säkert bli för stora om några veckor men då känns det bra att jag bara lagt ut 400:- för dom. Sen ska jag unna mig ett par nya Acne jeans som jag såg idag.... Riktigt snygga sommar jeans, men först lite mer promenader.

Nu har jag en sovande bebis i famnen, efter att ha legat i vagnen hela dagen är det mysigt att få ligga nära sin mamma tror jag. Viktigt med närhet.

I kväll blir det Fredrics goda lasange, det är en 10 poängare.
Nu är det bara 3 dagar kvar till Malmö.

Kram

Dagens Walter


I dag har Walter charmat så många damer på NK. Alla ville ta med honom hem. Men icke han är vår bebis. Man blir ännu kärare i honom när man får höra sådana fina komentarer.
Vi har handlat två super snygga kuddar till soffan så nu är den ännu mysigare. Nu har vi bara sängen kvar som ska fixas till med kuddar, men det är så dyrt...

Nu ska vi åka hem till Charlotta och kolla på schlager.

Hej från nu.

Fredag..

Även fast man är mammaledig så känns det att det är fredag och att vi har en mysig helg framför oss. Det är även Melodifetsival lördag i morgon, jag gissar på att Perrelli vinner. Vi ska hem till Loppan på schlager middag. Hon blev för övrigt jätte glad och tackade ja att bli Walters gudmor.
Idag har vi varit på jobbet och hälsat på. Walter var så glad och snäll hela tiden, dom frågade om han alltid var såhär, och det är så skönt att kunna säga att han faktiskt är det. Åt lunch med Petra, Cina och Jessica och jag känner verkligen  att jag saknar dom när vi sitter där och pratar och allt känns som vanligt igen. Så skönt att ha kontakt med dom. Längtar tills Petra och jag kan gå och vara mammor ihop i höst, vilken lyx. Då kommer dock min bebbe vara stor och hennes liten och söt...
Fikade med Anna L. och hennes mage bara växer och växer, det är en liten kille och förväntas komma den 1 augusti. Fick fina kläder från POP av henne, en super snygg mössa som fick åka på direkt :-).

Middagen igår hemma hos C och F var super mysig, VILKEN LÄGENHET. Dom hade fått det så fint. Kan förstå att Cathrine längtar hem om dagarna, det hade jag också gjort.

Nu hoppas jag att F kommer hem snart så vi får fira helg.

/Frida


Övar sg inför att krypa. W i nya mössan.

BVC dag

Nu har USB sladden kommit så jag ska lägga upp så fina bilder på Walter.
Vi har varit på BVC idag på första läkarkontrollen och allt var så bra, dom berömde både son och mamma. Han älskar verkligen att ligga naken där i rummet och vägas och mätas. Riktigt nöjd bebis. Man blir så stolt som mamma. Nu väger han 5.640 och är 58,5 cm lång. Jag gissade fel på 60 g. Men jag vann ändå tävlingen!!!! Fredric trodde närmare 6 kg. Typiskt att jag hann damsuga lägenheten idag...

Idag har vi varit och tittat på en lägenhet på Robert Ahlströmmergatan en 3:a på 92 kvm. Den var stor och så men det var ändå ganska mycket som behövdes göras. Är lite skeptiskt till att köpa en lgh som behövs renoveras nu när jag är hemma så pass mycket med Walter. Det krävs en funderare.
Efter det var vi och fikade med Lotte och hennes Hjalmar som nu är 5 1/2 mån, jätte söt liten kille. Vi hittade ett bra Italienskt ställe vid Odenplan som rymde barnvagnar och hade jätte god mat. Det är bra att hitta sådan ställen.
I kväll ska vi på middag hem till Cathrine och Fredrik, ska bli så kul att se deras stora våning som dom har totalrenoverat. Kommer nog blir lite avundsjuk på alla deras rum....

Ska lägga upp lite bilder på Walter nu, tycker faktiskt han är lite lik mig :-).

Walter 7 veckor idag.

1 vecka kvar...

Om exakt en vecka åker vi ner till moster, Björn och Abbe. Vi längtar så. Fredric har tagit ledigt på onsdagen så vi åker redan på förmiddagen. JIPPI!!!

Längtar efter er.

Fullt upp...

I går var vi knappt hemma någonting, först var vi och fikade några timmar hos farmor. Hon uppskattar verkligen att jag och Walter kommer förbi ngn gång i månaden och säger hej. Hon tyckte att han blivit så stor och hon fick många leenden av honom :-). När vi var på väg hem för att göra muslin kom mamma förbi för att hämta lite saker och då kom jag på att jag kunde följa med henne hem för Fredric skulle träna. Så då packade vi in Walter i bilen och så var vi där och åt middag tills Fredric kom och hämtade oss. Så igår flängde vi lite fram och tillbaks.
Men jag han göra min musli igår kväll, har just ätit den och den blev jätte god. Nu är jag lite sugen på att köpa hem lite olika nötter och torkad frukt och göra egen nötmix som jag kan ha som mellanmål när jag är ute och går.

Snart ska vi åka till Serafen och träffa min barnmorska, det är första gången hon får träffa Walter. Hon har följt oss under så många månader när han låg i magen och nu ska hon äntligen få träffa charmtrollet. Efter det blir det promenad med Linda och Noha och sen ska vi gå hem till Lotta och Melvin på fika. Så vi har fullt upp idag, undra på att tiden går så fort som den gör.
I kväll kommer Charlotta över och vi ska titta på Grays, jag ska även fråga henne om hon vill bli gudmor till Walter... Kan inte tänka mig ngn bättre än henne. Hon kommer säkert bli jätte rörd.....

(USB sladden är på väg med posten idag så snart kommer det fler bilder)

//Frida

Sovande bebis...

Sitter och väntar på att Walter ska vakna, vi ska nämligen åka och fika hos farmor. Jag lovade att fixa semlor.... jag som inte skulle äta ngt onyttigt, men när man ska till farmor är det OMÖJLIGT att äta nyttigt. Då är det minst 7 sorters kakor och bullar som dukas upp.
I morse badade jag Walter och sen dess har han sovit, måste varit jobbigt att bada för en liten bebis :-).
Under tiden han har sovit har jag hunnit att fixa lite, tvättat, duschat och rensa alla hans kläder och gjort fint i garderoben. Nu måste vi använda alla kläder som han har, för han har otroligt mycket snygga kläder som han fått från vänner,bekanta. och släkt. Det är lika kul varje morgon att sätta på han fina kläder. Nu har vi till och med börjat använda stl 62. På torsdag är det dags för vägning igen och det ska bli så kul vad den stannar på denna gång. Jag gissar på 5.7 kg.
Jag och Fredric brukar alltid tävla om vem som vinner, förra gången förlorade jag med 30 gram och då fick jag stå för middagen... undra vad vi ska tävla om denna gång. Jag ska föreslå städning av lägenheten och hoppas då självklart på att jag vinner.

På lördag åker mamma och pappa till USA, är såå avundsjuk. Måste hinna göra en liten lista på vad jag önskar mig. Det blir alltid saker från ID make-up och The Bathe and body.
www.bathandbodyworks.com
Lika bra att bunkra upp nu när dom åker dit. Sen kan jag tänka mig att dom köper kläder från GAP till Abbe och Walter, det går liksom att inte köpa ngt från den affären till bebisar.

Nu vaknar liten bebis så nu blir det bussen till farmor.

Kram så länge.

Regn och grått...

Vi vaknade redan kl 6:45 i morse av en glad liten bebis som låg i sin säng och skrattade, man kan inte bli annat än lycklig. Fredric har så svårt att gå till jobbet nu på morgonen och jag förstår honom. Jag och walter somnade dock om sen när han gått till tio, det var så lyxigt. Man får göra sånt när man inte har planerat ngt.
Både jag o Walter blev nog lite bortskämda i Karlstad, det fanns alltid ngn som kunde hålla och gossa med honom. Nu får han nöja sig med sin Baby sittern när jag ska fixa lite. Men han är så med i blicken nu och gillar att sitta och titta, nöjd bebis. Jag glömde dock min USB sladd i helgen så jag kan inte föra över några bilder.... typiskt.

Vi har just varit ute på en liten promenad, fick bli en kort eftersom det regnar så idag, riktigt sitta inne väder idag. Men nu har jag handlat allt för att kunna göa en god musli som Emelia hade gjort. Bra att kunna göa egen jag som äter så mycket fil :-). Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker ner till syster o Abbe, längtar sååå.

Hej från oss.

Härlig dag i Skattkärr

Resan ner till Karlstad gick jätte bra, Walter var så snäll och det gick ju så fort 2 1/2 tim tog det bara. Farfar Bosse kom och mötte oss. Det är en hel del saker man har med sig när man reser med barn. Nu när man packar tänker jag mer på vad jag ska ha med mig till honom än vad jag ska ha med mig... Man märker snabbt vem som kommer i 1:a hand :-).
Idag har vi varit ute och gått i det härliga vädret +8 och sol. Så i morgon lär jag ha träningsvärk, vill så gärna gå ner dom där extra kilona på magen så jag kan knäppa mina jeans.... Men men det får ta sin tid.
Walter trivs nog i Värmlandsluften för han har varit ute på två promenader idag och han sover så gott. En av promenaderna var vi ute och gick med Johanna och hennes lilla Folke som är 3 månader som bor här på gatan.

I kväll blir det våfflor och soppa och det ska bli sååå gott. Jag och Walter har det så bra här och blir riktigt bortskämda, vi får till och med sova i farmor och farfars säng. Nu ska jag ta hand om en liten mssnöjd bebis....

 Nöjd Walter som sover i Filips säng.

Dags för Karlstad

Vi har en sådan snäll liten bebis. Han sitter här brevid mig i sin Babysitter mednas jag äter frukost och han säger inte ett pip. Han flaxar i stället med armarna och benen och roar sig med det.  Han somnade åter igen själv i sin säng igår, ammade honom kl åtta på kvällen och nästa gång han vaknade var kl 2 på natten. 6 tim utan mat, det var rekord kan jag säga. Mina stenhårda bröst var riktigt glada när han äntligen vaknade.

Nu är väskan packad och vi är redo att åka ner till Karlstad, jag har gjort en liten picknick till mig själv som jag hoppas hinner äta på tåget. Walter kanske blir så till sig av att åka tåg så han vill vara vaken hela tiden och inte missa ngt eller så sover han hela resa. Ja vi får se hur det går.

Igår gick vi en promenad till Ordning & Reda, köpte fina kort där jag ska klistra på bild på Walter och skicka ut till alla som har gett honom så fina kläder. Blev jätte fint.

Nej nu ska jag göra i ordning mig, Fredric kommer och hämtar oss vid halv två.

Kram från oss.

Solen skiner

Vilket härligt väder det är ute. Vill skynda mig ut på en promenad, men allt tar sin lilla tid med den lille. Nu har han somnat på mitt bröst i BabyBjörnen, det är perfekt att ha honom där när jag gör frukost och sen somnar han och då passar jag på att hoppa in i duschen. Man får trixa och fixa lite.

I dag får vi fika besök på eftermiddagen så jag ska gå och fixa lite bullar. Allt som jag bakade när jag var gravid är tyvärr uppätet... får göra en ny omgång men det får blir när Fredric är hemma så han kan ta Walter.

Nej nu får vi göra i ordning oss så vi kommer ut på en promenad. Dagens Walter kommer här,  han ligger  och myser med lilla Tiger :-)



Ballkong inspiration

Har just varit ute på en promenad, vi åkte ner till Karlavägen och kollade på kläder på Proud men jag hittade ingenting, dom ska få in vårkollektionen under mars så då skulle dom höra av sig. Kanske har hunnit gå ner ngt kg tills dess. Men det blev en skön promenad i alla fall och Walter sov hela tiden. Han har nämligen varit vaken hela förmiddagen så han var nog trött...
Gick förbi Lindex och bytte hans byxer till ett par jätte fina blåa byxor från FIX. Tog stl 68 så han kan ha dom i sommar. Åhh vad jag längtar tills vi kan äta frukost ute på våran ballkong och bara mysa.
Ska kolla i lite inredningstidningar och få insperation hur jag ska inreda ballkongen. Har nämligen en idé om att ha en bänk där ute så man får plats några stycken. Men det är redan mars så tiden kommer att gå fort.

I kväll kommer Petra och Ninna förbi ochhälsar på, lite kul att få höra skvaller från jobbet.

Hej från två som myser i soffan.

 Ballkongen som den ser ut nu...

Dagens Walter

Dagens Walter

Härlig måndag

Det är måndag  och ute är det trisst och grått men livet känns ändå väldigt härligt. Det kan inte bli bättre än att vakna upp med en glad liten kille brevid sig. Han är morgonpigg och glad precis som sin mamma :-).
Han har sovit själv i sin säng hela natten igen. Det är riktigt skönt att kunna sträcka ut sig i vår stora säng och inte behöva vara orolig att man lägger sig på honom.
Kl är redan halv tolv... klockan går så fort. Fast vi somnade om till kvart i tio i morse så det är nog därför.
Känner att jag alltid ska hinna med så mycket här hemma samt göra ngt utanför hemmet, men idag ska jag nog bara ta dagen som den kommer. Men en promenad blir det alltid, Walter tycker nog det är skönt att får komma ut lite även om Vasastans luften inte är den friskaste, men om 2 dagar får han andas Karlstads luft.

Fick jätte fina kläder till Walter från Anna igår men jag ska byte ett par byxor som han redan hade från Lindex så det kan ju vara dagens utflykt. Sen har jag även ett presentkort som väntar på mig i butiken Proud. behöver verkligen mer kläder till mig själv, men just nu är jag i en sådan mellanperiod i kroppen. Behöver gå ner minst 8 kg till för att komma i mina vanliga kläder.... Men ju mer Walter äter och ju fler promenader vi går så är jag säkert där snart.

Ha en härlig måndag.

Walter 5 veckor

Walter 5 veckor

Ett år har gått.....

Det har gått ett år sedan jag började skriva i denna blogg och det var ett bra tag sedan jag skrev ngt. Men det har hänt en hel del i alla fall. Nu sitter vi här och tittar på Vasaloppet :-) i år igen men nu har vi lilla Walter här.
Han är nu lite mer än 5 veckor och världens sötaste bebis. Han väger  5.2 kg och är 57 cm lång. Han har gått upp över 2 kg. När han kom vägde han 3035 och var 49 cm lång.
Allt går väldigt bra och jag har kommit in i mammarollen riktigt bra. Det är så härligt för jag och Walter lär känna varandra mer och mer för varje dag som går. I början var allt så nytt och man visste inte riktigt vad han ville.
I natt har han sovit sin första natt i sin egna säng och det gick riktigt bra, ammade honom 2 ggr bara. Så vi får hoppas att det åller i sig. Men det är så skönt att han sover så bra på nätterna.
Nu på onsdag ska vi premiär åka tåg ner till Karlstad och hälsa på farmor och farfar. Fredric kommer ner på fredag.

Nu kommer snart Anna K hit och vi ska gå hem till Mia och titta på deras nya lägenhet.

//Frida