Helgen i bilder


Walter redo att inta Vasaparken och kolla på Marathon.

Mellanmål och en boll i handen, livet kan inte bli bättre!!!

I lördags blev det 30 årsfest nere vid Atlas. Walter höll ut väldigt länge och var så duktig.

Älskar verkligen våran bakgård och terass.

Favoritskeden i handen och sen en cykel, kan nog inte bli bättre i Walters värld för tillfället.

Mamma och jag har haft en sådan härlig morsdag tillsammans. Shopping, bus med Walter och ätit både lunch och middag ihop.



Killen med ny outfit och kusin Abbes sandaler från förra åter. Sitter som en smäck.

Såhär ser det ut hemma hos oss ganska ofta nu.... Walter har hittat sin favorit DVD. Höjdarna heter den och jag och Fredric har också blivit lite sålda på den. Kan varmt rekomendera den. Skönt ockås att få lite lugn och ro i bland för som ni ser så är W helt tagen i denna DVD....

Ses snart igen.

MÖHIPPA.....

Vilken sommar vi har haft denna helg, mellan 25-30 grader. Helt underbart. Nu vill man bara att det ska stanna kvar.
Min helg började ganska spännande i fredags.... skulle äta lunch med min kollega Mattias (tyckte dock det var lite konstigt eftesom vi har umgåtts i hela fyra dagar på utbildningen som jag varit på) men jag gick ner till receptionen coh väntade. Där står även min chef Thomas samt en annan kollega Hasse. Dom undrar vem jag ska äta lunch med och jag säger att jag väntar på Mattias.
-Är du säker på det säger Hasse? och samtidigt tar han fram en lapp där det står Uppdrag 1 på.....
Då kniper det till i magen och det ända jag år fram är - jag visste det:-)
På lappen står det att jag ska infinna mig på Stureplan 2 kl halv ett, en halv timme kvar alltså. SHIT är det nu det händer tänker jag och skakar i hela kroppen. Går igenom dom senaste dagarna i huvudet och tänker på vilka jag pratat med i telefonen, har dom låtit konstigt mm. Jag som jämt ska ha kontroll....helt plötsligt har jag inte det.

Springer upp till min avdelning och skriker ut att jag ska på min MÖHIPPA!!!! helt okontrollerad.
Tar en Taxi ner till Stureplan men hoppar av sista biten och springer ner eftersom det går fortare i lunchrusningen. Stureplan 2... vart satan ligger det? Hinner tänkta om det kan vara Sturebadet , åh vad mina kompisar är underbara jag ska få massage på Sturebadet och bli ompysslade efter dessa 4 dagar borta. Men icke, tillslut ser jag Petra stå vid baren vid Sturehof :-). Åh vad mysigt det var att få se ett känt ansikte. Skakar fortfarande om händerna och vet inte riktigt vad jag ska tro eller vad som ska hända härnäst. Vi tar in två glas champange och sen får vi sätta oss ner till bords. Längst fram på uteserveringen på Sturehof, inte illa kan jag meddela:-).
Rosén flödar och god räksallad kommer in. Vi pratar MASSOR och jag tänker hela tiden, vad gullig Petra är som gör detta för mig och bjuder på lunch. Två timmar senare är det två ganska fnittriga tjejer som sitter och har blivit ganska röda i ansiktet på kuppen. Då betalar Petra och kyparen kommer in med ett till brev där det står, Uppdrag 2.  Petra lämnar mig och där sitter jag själv lite småfull en fredagseftermiddag.
På lappen står det massa text som jag inte alls försår, Italienska tror ajg att det är. Som tur är så sitter två killar brevid mig och dom ser inte så svenska ut, mer åt det Italienska hållet. Dom tur var hade jag rätt. Dom översätter lappen och på den står det att - Vacka blivande fru. Åk nu hem till din underbara familj och fina hem och njut av helgen.
Slut på detta meddelande för stunden....

Innan jag mötte upp F o W passade jag på att shoppa lite på Massimo Dutti, man gör alltid bra inköp när man är lite onykter....
Sen forsatte fredagen hemma med min familj, Fredric gjorde super god middag, grillade och bjöd på rosa champange.
Kan säga att det var en trött blivande fru som gick och la sig i fregags, och tydligen hade jag varit med om min första sken möhippa!!!! och inte nog med det ALLA mina vänner som jag ringde till och skulle berätta vad som hade hänt hade full koll på allt. Jag som trodde typ att det var mitt jobb som låg bakom allt och ville överraska mig. HAHA, kul!!!!!



Lite chockad över allt försöker se coool ut med ett glas champange i handen....

Lyx lyx lyx!!!! Tack för en underbar fredagseftermiddag.

Kram Frida


Walters nya rum

Har ju inte visat hur det blev i Walters nya rum efter tapetseringen...

Walter gillar sin nya fisktapet. Blev riktigt bra om jag får säga det själv. 
 

Får lite dåligt samvete att jag inte skriver mer men jag har ingen tid över just nu. Det är fullt upp på jobbet och nästa vecka är det stor redovisning av vårat projekt som vi har jobbat under vintern och våren. Vi fick dock reda på att den ska vara på engelska så det var mindre roligt....
Sen är det fullt upp med planering av vårat BRÖLLOP, det ska verkligen bli så kul att gifta sig. Men det är en hel del kvar innan allt är klart. Men jag tycker det rä roligt så det rä ju possitivt.
Både klänning och skor är klara....


I helgen har vi varit i Karlstad och det var mysigt, synd bara att dagarna går så fort. Walter älskar verkligen sin morbro Filip, till och med jag blir utbytt framför honom och det händer inte ofta kan jag säga. Även om han har blivit lite mindre mammig dom senaste dagarna. Men han är så duktig på att prata, man kan verkligen kommunicera med honom nu och han sätter ihop två. Varje morgon när jag ska till jobet säger han -Hej då mamma. Gulle. När han säger så vill jag bara ta av mig mina skor och stanna hemma och leka i parken med honom hela dagen.

Min stora kärlek tänk att den bara blir större och större.

Nyklippt liten kille.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa en bok som ska vara klar till nästa vecka.

Sov gott.


Lördag kväll

Lovad sist att jag skulle lägga upp lite bilder från förra helgen men jag har bara haft "segt internet" inkopplat och då tar det så lång tid, lovar att fixa det så fprt som möjligt :-).
Vi har nämligen skaffat IP-telefoni i nya lgh och när vi ska surfa måste vi koppla bort telefonen....Fredric har ännu inte lyckats klura ut hur man gör.
Just nu sitter jag själv i köket och roddar med gästlistan till bröllopet. Hittils är det 38 av 79 som tackat ja. Tror det kommer bli gansk många som kommer faktiskt och det ska bli SÅÅ kul.
Walter sover och Fredric är kvar på 30 års festen som vi var bjuda till. Jag och W gick hem lite tidigare eftersom han var trött. Men han höll ut väldigt länge än då måste jag säga, gick super bra att ha med honom på fest.

Vi var även på middag hemma hos Loppan och Linus igår och vi hade verkligen så kul.
Walter älskar verkligen Loppan och Linus och Linus är det ngt speciellt med.... Walter tyr sig verkligen till honom, så kul att se. Efter en flaska välling och massa dans till fijol och orsaspelmän så somnade han gott i deras säng. Vi festade vidare på 4 flaskor vin och massa dans till olika låter som vi ska ha på bröllopet, det var verkligen så kul.
När kl blev senare och senare och regnet öste ner så insåg vi att vi inte alls ville åka hem, så vi tog fram stora madrassen och sov helt enkelt över. Walter i soffan och vi på madrassen. Fungerade utmärket. Alla sov till kl nio, ink Walter. Sen dukade vi fram stor frukost och had een mysig lördagsmorgon ihop.

Det var länge sen jag kände mig så här seg en dag. Jag och Fredric festade till och med loss på Ciao Ciao på varsin Pizza och cola till lunch idag.... Tyckte jag var vär det efter gårdagen samt allt "hålla igen dagar" som jag jobbar med just nu för att trimma kroppen inför brudklänningen.

I morgon blir et en sväng till IKEA för att köpa lite utemöbler sen ska vi fixa på terassen.

Kram och sov gott.

Bröllopsplanering uppe i Tällberg

Denna långhelg är vi uppe och njuter i Tällberg. Så skönt när man får en extra dag tillsammans med familjen.
Pratade med min blivande svärfar idag och han tyckte det var länge sen jag skrev ngt i min blogg och det har han verkligen rätt i. Har helt kommit av mig att skriva i min blogg nu efter att jag börjat jobba. Lite tråkigt faktiskt eftersom detta är ett sådant bra sätta att komma vad man gör och minnas tillbaks.

Nu är det exakt 3 månader kvar tills vi gifter oss. Ska bli sååå kul och nu börjar fler och fler saker sättas på plats. Var och träffade våran vigselförättare odag coh det kändes så bra. Jätte härlig tjej som bor här i Tällberg. Jag och Fredric var och provgick på den platsen där vi gifter oss igår. Så vackert!!! Skönt att få komma upp hit och planera och komma in i allt lite mer. Mycket lättare att göra det här än när man är hemma i Stockholm.
Brudklänningen och skorna och också inköpt..... Fattar inte att jag ska stå brud om 3 månader och vi ska bli en familj med samma efternamn. Magsikt och mäktig känsla måste jag säga.

Walter han trivs här uppe på landet. Han är just nu inne i en period då han älskar att titta i böcker och lastibilar och traktorer är väldigt kul att titta på. Men här på gården är dom väldigt nära inpå på riktigt och då blir det lite läskigt....Hästarna är också lite farliga och han vill gärna hänga runt mammas hals och blir lite rädd. Men han vänjer sig nog. Har även passat på att klippa honom lite och han blev så fin, ska lägga upp lite bilder när vi kommer hem så får ni se på charmtrollet. Han snackar också väldigt mycket, nya ord varje dag. Nu får man akta sig vad man säger. Slog nämligen i mitt huvud igår och råkade säga jävlar. Fem sekunder senare hör jag Walter säga jalar.....

Nu ska jag stänga ner och passa på och njuta av lite vin coh oliver här ute på trädgården. Det är som en härlig sommardag idag. Nu håller vi tummarna att det är sådant här väder om 3 månader.

Kram kram