Mysiga dagar i Tällberg

Vi är nu uppe i Tällberg och jag tro inte man kan ha det bättre. Walter är så nöjd och sover extra gott ute i den friska lantluften. Det blir långa promenader eller så är vi bara ute på gården och hälsar på hästarna eller katterna. Walter har inte riktigt fått syn på dom ännu men Abbe blir så glad när han får syn på hästarna.

Igår hade vi en toppen härlig dag med sol nästan hela dagen. Vi passade på att grilla vofflor ute och sen tog vi en promenad ner till Lenas fina inredningsbutik där hon bjöd på kaffe och bullar för hon firade 5 års jubileum.
 

Idag tog jag och Walter en tur med morfars fina Volvo sugga som är från 50-talet. Walter somnade för han tyckte det var så mysigt. Han kommer säkert bli lika bilintresserad som sin mamma och morfar :-).


Nu har pappa åkt hem till Stockholm men han kommer upp på onsdag igen tillsammans med farmor. Fredric kommer inte upp förrens på fredag. Han saknar sin lilla familj.
Det känns så skönt att få stanna kvar här uppe en hel vecka till.
I kväll blir det spagetti och köttfärssås, Anna står i köket och fixar både middagar och luncher, helt underbart att bli så uppassad.

Ha en mysig söndag.

Fixad och piffad

Nu har jag fixat och piffat till mig själv, har saknat att göra det...måste göra det lite oftare. Men när jag stod framför garderoben insåg jag att jag inte handlat några nya kläder till mig själv på LÄNGE!!!
Som tur var så har jag fått låna en Hunkydory klänning från syster som fick åka på, sen köpte jag nya strumpbyxor på HM idag med lite mönster. Men jag måste verkligen handla lite nya kläder.
Det får nog bli en tur till Borlänge eller Falun nästa vecka.


Har även hunnit packa nästan alla mina + Walter saker tills i morgon. Pappa kommer att hämta oss runt fyra så det är skönt att inte behöva packa allt i morgon för jag skulle gärna vilja komma ut en sväng innan också.

Annars i dag har jag och Walter haft en jätte mysig dag tillsammans med Charlotta, det var så kul att träffa henne igen och hon hade en sådan söt mage, det är en liten tjej som förväntas komma den 8 juni.

Hej så länge.


Morgondopp

Det blev en lugn och skön natt. Walter har tydligen inte märkt av sprutan alls så det var ju bra.
Vi vaknade kl åtta i morse och då passade jag på att bada Walter vet egentligen inte hur många gånger man ska bada små bebisar, men jag brukar göra det mellan 2-3 ggr i veckan, annars tvättar jag av honom med en varm trasa.
image87

Min lilla badpojke.


I kväll ska jag lämna mina killar här hemma helt själva. Jag ska nämligen hem till Ninna från mitt jobb.Hon slutar i morgon och ska ha avslutningsmiddag för alla i ledingsgruppen. Så vi blir ca 16 personer. Ska bli kul att träffa alla från jobbet. Så nu håller jag på att pumpa ut mjölk för fullt tills i kväll. Men jag ska amma Walter precis innan jag åker så jag tror att Fredric bara behöver mata honom en gång innan han ska sova. Fredric ser verkligen fram i mot att få vara själv med Walter i kväll.

Idag ska jag träffa en gammal kompis till mig som inte jag träffat på jätte länge. Hon har både hunnit gifta sig och så han hon en liten bebis i magen. Ska bli riktigt spännande och kul att träffas igen. Vi har bestämt träff på Café Latte på Norrmälsarstrand.

Hoppas ni får en härlig torsdag.


Min duktiga lilla kille

Walter var helt fantastisk idag på BVC. Både jag och Anna-Marit var så imponerade. Två sprutor åkte in i vardera lår samtidigt och Walter blev lite röd i ansiktet och skrek till en gång för att visa att det gjorde ont sen var han helt tyst och grät ingenting. Anna-Marit berömde honom så och som mamma blir man väldigt stolt.

Eftersom han var så duktig var jag ju bara tvungen att köpa lite presenter till honom på Åhlens... Det fick bli en ny pjamas, lite leksaker och en solhatt, fast jag vet inte om han ser ut som en tant i den..
En söt liten kille.

Vi hade en mysig promenad, vi blev 4:a mammor och Walter var ensam kille bland alla tjejer....
Vi gick till Kungsholmen, åt lunch på VURMA, super gott och sen gick vi ner till Norrmälarstrand.

Nu kom Fredrci hem och vi ska fixa lite middag, till efterrätt blir det jordgubbar mmm.
Hoppas att Walter håller sitt humör uppe så att det inte blir ngn feber.


Walter fick matchande plåster till sin body :-)

Snart dags för sprutor...

Vi ska snart bege oss till BVC och få dom där hemska sprutorna, vill bara att det ska vara över. Det är hemskt att få se sitt barn bli stucken och sen dessutom bli ledsen. Vi har laddat med Alvedon här hemma i fall han skulle få feber.

Om allt gåt bra med Walter idag så är det premiär för mammagrupps promenad kl halv tolv. Tycker dock det kan vara lite jobbigt att gå i stora grupper och särskilt när man har barnvagnar, men är inte poppis bland andra gångtrafikanter direkt. Men vi kanske skulle gå ner till Hagaparken och där är det bättre att gå i grupp.

Solen skiner här i Stockholm idag och det ska bli upp till +16 grader, man blir så lycklig ut av sådant här väder.

Jag återkommer hur det gick på BVC....

Kram

Njuter

Sitter i soffan och njuter av lite glass med choklad och kola sås...lite busigt men samtidigt lite lyxigt.
Har just lagt Walter så han kommer somna snart. Han ligger där inne i rummet och pratar med sina "kompisar" ett tag sen somnar han så snällt och gulligt.
Det är riktigt skönt att han kan somna sådär själv. Han vet dock inte om att i morgon kl halv tio så ska han få sina 3 månaders sprutor i låren. Fy jag bäver verkligen för det, tycker så synd om honom... Men vi har laddat med Alvedon här hemma i fall han skulle få feber.

Idag har vi varit och fikat med Charlotte och hennes 10 mån Jacob. Vi satte oss på Muffin Bakery på Kungsholmen och njöt i solen. Dit kommer jag gå fler gånger kan jag säga, ett riktigt bra ställe för barn och barnvagnar. I like!!
Sen har jag coh Walter hängt lite på balkongen här hemma och vi har även hunnit med att sova en stund tillsammans, så gossigt coh skönt. Känner mig riktigt pigg :-).
Fredric är och klättrar så det är lite tråkigt, det är så mysigt och skönt när vi är hemma alla tre.

Nu ska jag fortsätta att titta på Äntligen hemma.

Ny vecka

Så var det måndag igen. Ville inte att helgen skulle ta slut för det är så mysigt när Fredric är hemma med oss.
Nästa måndag vaknar vi upp i Tällberg, ska bli så härligt.

Idag har vi ett fullt schema. Kl ett ska vi gå en promenad med Julia och Nadia från mamma gruppen. Sen kl halv tre är det mammaträff igen. Får se om jag kan vara med under hela tiden för idag är det dags för Walter att hoppa i vattnet och öva lite babysim. Fredric skulle ha följt med men han var tvungen att flyga ner till Kalmar nu på morgonen och träffa en kund.
Känner mig lite trött idag, skulle nästan vara lite skönt att gå och vila med Walter en stund....

Ha en härlig solig måndag!!

Invigning av balkongen

Igår kväll hade vi Charlotta och Linus över på middag. Äntligen är Linus hemma från Norge och det var så kul att se honom igen. Han fick även träffa Walter för första gången och jag tror att W charmade honom riktigt ordentligt :-).
Vi invigde i alla fall våran balkong och vad kunde inte passa bättre med lite champange. Vi fick nämligen en flaska champange av Charlotta och Linus när Walter föddes så nu var det hög tid att skåla!!!
  
Walter ville också vara med och skåla!!

Till middag fixade jag och Charlotta en super god risotto med champinjoner och sparris till det kyckling inlindad med parmaskinka. Sen hade jag gjort en god seg chokladkaka till efterrätt.

I dag har jag och Fredric tittat på en 3:a här i Vasastan men den kändes inte helt rätt i magen, sen tittade vi på ett hus i Älvsjö. Väldigt fint och bra planerat men..... vi vet inte riktigt vad vi vill just nu. Hus eller 3:a inne i stan..... ja vi får återkomma om den sakern helt enkelt.

Nu ska vi äta lite sen middag, Fredric ska fixa lite varma smörgåsar, det var riktigt länge sedan vi åt det.

Till sist vill Walter visa upp hur dukig han har blivit.


Söndagsfrukost

Det är så skönt när det är helg och Walter och Fredric ligger kvar i sängen och leker. Då kan jag gå upp i köket och fixa frukost och bara njuta. I dag bakade jag scones. Så nu ska vi ha en härlig frukost medans Walter sover sin morgon lur.
Det kommer mer bilder sen från gårdagens mysiga middag med Charlotta och Linus.


Scones med hallon och jordgubbs smoothie.

Fredag igen...

Veckorna springer verkligen förbi en och jag förstår alla som säger att när man har barn går tiden så fort. Helt plötsligt har 3 månader gått sedan Walter kom och jag hade nog inte reflekterat över det om jag inte fått barn men nu känns det så viktigt att veta hur många veckor han är och så vidare.
Tänk för 12 veckor sedan satt vi på BB-hotellet och han var inte ens ett dygn gammal. Nu sitter jag på våran balkong och njuter av att våren äntligen är här och Walter sover snällt i sin vagn. Det var just det här jag drömde om att få göra när jag var gravid och nu sitter jag här. Jag NJUTER varje minut kan jag säga.

Nya mama nummret damp ner i brevlådan idag som en härlig fredagspresent, älskar att läsa tidningar. Kan liksom inte få nog av det. Om jag hade råd skulle jag vilja prenumerera på alla inredningstidningar och modetidningar som finns, men nu får jag nöja mig med mama, Living och Resedent.

Jag och Fredric håller ju på att titta på större boende och det pendlar verkligen mellan hus eller en större lägenhet. Vissa dagar vill jaga bara flytta ut från stan och bo i villa och andra dagar vill jag bo kvar inne i stan där alla vänner finns och närheten till allt. Vi är båda hus människor men vi vet inte om det är just nu vi ska flytta till hus... Vi ska försöka att hinna med att titta på både ett hus och några lgh i helgen.

I kväll ska Fredric bjuda mig på middag här hemma, ska bli så mysigt och lyxigt. Min lunch idag blev inte den bästa...2 pizzabullar som min syster gjorde till mig när jag var höggravid (dock perfekt att värma i micron när fantasin försvinner) sen blev det min favo smoothie med hallon och banan.
Så jag längtar redan till middagen.

Jag gillar kocken Lelia Lindholms kokböcker och häromdagern såg jag att hon äntligen kommit ut med sin nya bok där hon delar med sig av sina favoritbröd och bakverk.Önskar mig den i morsdags present av Walter...

Ha nu en mysig fredag.

Lugn onsdag

Walter har somnat och jag sitter och dricker min goda kaffe!! Det är så skönt att vi har fått in lite rutiner. Han är vaken i ca 1 1/2 tim på morgonen och sen somnar har i ca 30 min. Då hinner jag äta frukost i lugn och ro och duscha och det är perfekt.
Idag har vi en lugn onsdag framför oss, ska gå ner till Indiska och köpa lite saker till våran balkong och kankse köpa lite blommor och kryddor. Det ska tydligen bli jätte fint väder i helgen och vi ska bjuda hem Loppan och Linus. Vi ska äntligen få öppna champangeflaskan som vi fick från dom i och med att Walter föddes. Vi har väntat på att Linus skulle komma hem från Norge.

I går var vi på våran första mammaträff. Den var lite ostrukturerad tyckte jag men lite kul att träffa andra mammor och bebisar. När vi var klara gick jag och en annan tjej Julia en promenad och tog en fika. Hon har en liten flicka som heter Nadia. På eftermiddagen åkte jag och Walter över till mamma och pappa, tog en promenad från Hornstull över till Midsommarkransen. Inget som jag kommer göra igen kan jag säga. Det var så mycket trafik och damm så det var ingen mysig promenad direkt.
Efter att vi har fått barn har jag verkligen tänkt om med att bo inne i stan, känns inte helt hälsosamt. Men Hagaparken är ett riktigt bra promenad omrode i alla . Men i helgen har vi tre hus som vi ska åka och titta på. Två i Bromma och ett i Älvsjö hör och häpnad...... Men vi får se. Kan vara kul att se hur mycket dom går upp och så.

I kväll blir det middag hemma hos Mia och Krille :-)

Här är några härliga bilder på Walter, han älskar verkligen sina händer just nu...
  

Min lilla fisk

Längtar redan till nästa måndag....
Walter var så duktig och söt i poolen idag. Vi var 6 st så det var skönt att det inte var så många. Vi sjöng och gjode lite övningar, Walter gillade mest när han fick ligga på ryggen och flyta och titta upp i taken då njöt han.
Sen var han såå trött, vi hann inte ens fram till vagnen innan han sov djupt. Gosse liten.
Nästa vecka ska Fredric följa med och vara i poolen med honom. 

När vi kom hem tittade Erika förbi som inte hunnit träffat Walter ännu, hon var snuskigt brun och fin efter 3 veckor i Thaliand....
Nu har vi ätit Indisk mat och ligger i soffan och tittar på TV, fast jag börjar också bli lite trött efter dagens alla utflykter.
I morgon är det mammagruppen som börjar på BVC och vi ska vara där redan kl 10:15....

God Natt och sov gott!!!

Solig måndag

Jag coh Walter ska snart ta bussen till Gärdet och äta lunch med mamma och Kristin. Det blir nog en lunch på
TV4´s lunchrestaurang. Kankse vi kan spana lite kändisar...

I helgen har Walter sovit ända till halv nio och det har varit såå skönt, men i morse vaknade han först kl 5 och låg och skrattade, det fick bli nappen coh sen somnade han om. Men bara till kl 7... Det måste varit väldigt skönt att sova i farmor och farfars sovrum.
 
Stolt farfar och farmor gossar med Walter.

Vi hörs efter babysim premiären.

Hemma igen

Nu är vi hemma i Sthlm igen. Det gick så otroligt fort att komma hem idag, antingen var det för att jag körde hela vägen hem o testade nya bilen.... eller så var det för att det var så lite trafik på vägarna eller så kan det vara så att Walter sov hela resan och behövdes inte ammas. 2:45 tog det i alla fall.

Nu är Fredric uppe på Arlanda och hämtar mamma och pappa, så snällt av honom. Men dom blev jätte glada.
Våran helg i Skattkärr har varit jätte bra, Walter har fått så mycket uppmärksamhet och varit så glad. Han kommer nog tycka att det är lite tomt i morgon när det bara kommer vara jag som är hemma...
Men kl 16:15 i morgon ska han få träffa sina nya badkompisar för då entrar vi baby-poolen för sörsta gången, ska bli så kul.
Nu ska jag krypa ner i sängen och skänka mina tankar till Englas familj, blev så förbannad och ledsen när jag fick höra att han har mördat henne, jävla idiot!!!

Kram och sov gott.

Vi njuter på balkongen

Äntligen!!! Som jag har längtat efter att få sitta ute i solen på våran balkong. Walter ligger och pratar med sin clown i insattsen, han är hur nöjd som helst. Tänkte först gå ut en promenad men jag tror vi stannar här i stället tills vi åker till Karlstad. Det blir mycket billigare också för jag kommer säker bara gå in i en butik och shoppa ngt onödigt.
Jag gjorde en planering för vår ekonomi Excel i går. Kände mig så duktig. Nu vet vi exakt vad vi har kvar att roa oss för. Jag hade mycket mindre än vad jag trodde...:-(. Men nu vet jag det och ska vara mer ekonomisk. Gillar att ha koll och nu har vi verkligen det.

 

Nu fattas bara att ngn skulle komma hit med en god kaffe och bulle :-).

Hej från oss i solen.

Hemma en sväng...

Idag har vi nästan varit ute hela dagen. Skillnad från i går då vi bara var inne hela dagen förutom en sväng hem till mamma och pappa på kvällen där vi åt middag.  Måste bara berätta men igår satt morfar och pratade med Walter i soffan och jag har aldrig sett Walter skratta så mycket som han gjorde igår. Det var så härligt att se och höra. Det måste varait ngt speciellt morfar kunde göra... hmm måste komma på vad.

Idag har vi ätit lunch med Cathrine, nu är det bara 2 mån kvar tills det blir bröllop för dom i Fjällbacka. Ska bli så kul att får komma ner dit. Måste bara hitta den rätta klänningen först. Får bli kommande projekt.
Sen blev vi bjudna på fika hemma hos Katina, som har opererat sin fot så hon går hemma och kan inte komma ut så hon ville ha lite sällskap och det ställde vi mer än gärna upp på.
Nu sover Walter skönt, men snart måste jag tyvärr dra upp honom och sätta honom i bilen. Vi ska nämligen köra ut mamma och pappa till Arlanda och jag skulle gärna vilja amma honom innan dess så han inte blir hungrig mitt på E4:an... Mamma och pappa ska ner till syster och hälsa på under helgen. Hoppas att Abbe visar upp att han kan gå lite för dom.

I morgon bär det av till Skattkärr, ska bli härligt att komma ner dit. Dom ska få gossa så mycket med Walter.

April väder...

Idag vaknade vi med att det var snö på träden.... jag som vill att det ska bli vår så jag kan få sitta på min balkong och njuta. Så idag har vi bara tagit det lugn inne och jag har passat på att sova en halvtimme med Walter, så skönt att jag tar mig tid att göra det. Känner mig mycket piggare nu.

Nu sover dock Walter igen
 så då passar jag på att göra musli. Jag hittade ett super gott recept som en snäll person skickat in och ville dela med sig av till ELLE Mat och Vin. Så jag har tagit lite från det receptet samt lite från Anna Bergenströms. Så nu har vi musli ett bra tag framöver.

Igår var vi på trevlig middag hemma hos Olof och Jenny, skönt att bara få sitta ner och bli serverad god middag. Walter somnade i deras säng och sen märkte han inte av att vi åkte buss hem eller flyttade över honom till sin säng. Själv skulle jag bli så förvånad att somna på ett ställe och sen vakna upp på ett annat... skönt att vara bebis.

Hoppas vädret blir lite bättre nu på eftermiddagen så att vi kan få komma ut lite i allafall...

Walter 2 1/2 månad

Min lilla prins

Tiden går så fort. Walter är redan 2 1/2 månad. Älskar honom mer och mer för varje dag.

Min lilla prins

199798-71

En bit på vägen...

Nu står det äntligen möbler på balkongen. Nu saknas bara den sita piffen men det får jag fixa när vädret har blivit bättre. Idag regnar det i Sthlm...
Jag och Walter hann ut en liten sväng på förmiddagen, var bara tvungen att gå ner och handla lite på Prisextra...blöjor bla. Det är verkligen ngt som går åt här hemma. Men nu har vi bunkrat upp :-)

Har även passat på att ha tvättstugan, jag tycker om att tvätta. Tycker det är så härligt att lägga in ren tvätt. Men nu när jag har Walter så har jag inte kunnat tvätta lika mycket, så när vi väl har tvättat har det varit stora berg.... Så nu har jag bokat upp tvättstugan lite mer ofta i stället. Har ju tvättmaskin här uppe också men där tvättar jag mest Walters kläder. Är så glad att vi fick den tvättmaskinen av mamma och pappa i julklapp.

I kväll ska vi hem till Jenny och Olof på middag. Vi tar bussen till Gamla Stan, mycket smidigare än att hålla på att ta bilen och hitta parkering. Det är nästan lönlöst på den lilla ön.
Just nu sover Walter och det var länge sen han sov här hemma mitt på dagen, det brukar alltid bli i vagnen när vi är ute och går. Men det är lite skönt för nu hinner jag fixa och få legen tid. Sov en timme med han på förmiddagen och det var SÅÅ skönt och gossigt.

 
Lite svårt att ta ngn bra bild. Men nu är det ölite mer kryddor som saknas sen ska granen inte vara kvar...
Hoppas på att solen kommer snart.


En tur till IKEA med våran nya bil.

Nu har vi äntligen varit på IKEA och köpt möbler till våran balkong. Och vad passade inte bättre att åka dit med våran nya snygga svarta Renault Megan som ÄNTLIGEN kom idag. Lyx med svart skinnklädsel, Walter såg ut att njuta i alla fall och tog som vanligt en tupplur. Han älskar att åka bil. 
Vi handlade i alla fall ett utfällbart bord så att vi antingen kan sitta 2 eller 4 personer runt, passar bra på våran balkong, sen blev det två st stolar samt en bänk som dom dock inte hade inne jusr nu... Men nu kliar det i fingrarna på mig att göra i ordning där ute. Hoppas bara värmen kommer snart och stannar!!!

Måste bara visa hur fint det blev i vårt köksfönster igår, Fredric fixade nämligen en fönsterbräda, vi har haft alla blommor nere i fönsterbrädan förut om ni förstår, men nu ser det ut så här och vi är jätte nöjda. Jag har alltid velat
ha diskhon framför ett fönster, tycker det är så mysigt att titta ut samtidigt som man diskar eftersom det är så tråkigt och nu har jag det :-)
 


Nej nu är kl snart halv elva och jag är SÅ trött. Ska gå och lägga mig brevid min lilla bebbe. Vi ska förresten börja på babysim nästa måndag, ska bli kul att se hur Walter reagerar i vattnet. Han gillar att bada men får alltid en allvarlig min och ser lite spänd ut...


God natt!!


Vår = putsa fönster....

Att bo inne i stan innebär att man får väldigt skitiga fönster fort och i helgen har jag putsat både dom i sovrummet och i köket, Fredric fick dock ta dom två översta eftersom inte jag når dit. Men vilken skillnad det blir, helt plötsligt kan man se ut :-)


Det gick inte så bra med utemöblerna igår... Vi gick en långpromenad i Hagaparken i stället och tog en fika. Walter sov hela tiden så han tyckte det var härligt att vara ute i det soliga vädret. Det är så härligt att vi har hela våret och sommaren framför oss. Men ang möblerna så satt jag nyss och tittade på ikeas hemsida och hittade snygga böbler där som vi ska kolla på i veckan. Sen ska jag piffa till dom med snygga sittdynor, kankse från Granit som just nu har snygga.

I dag har jag och Walter varit på långfrukost hemma hos Emma och Hugo. Hon bjöd på tjejfrukost, super mysigt. Dom har det så fint där hemma, man blir så inspirerad. Walter charmade i alla fall alla tjejerna med sin charm och sina nya jeans.
 
Walter i nya jeans. Nytt kuddfodral som jag hittade på ROOM häromdagen. Nu ska vi bara hitta flera kuddar till sängen.

Walter myser med pappa

Det är så härligt med lördag och skönt att ha Fredric hemma, det var ett tag sedan som vi hade en helg i hop bara vi 3. Jag har varit uppe och fixat frukost och plockat här hemma medans Fredric har tagit hand om Walter. Lite skönt att lämna över allt det till Fredric på helgerna och även mysigt för honom.
Så nu sitter dom i soffan coh myser, Walter somnade så skönt på pappas axel.
 

Idag skiner solen och i morgon ska der bli mulet så vi ska passa på att fixa till ballkongen idag, ska ut och leta efter utemöbler. Sen ska jag köpa massa krukor och växter.

Ha en skön lördag.

Fredag!!!

GRATTIS ABBE till dina första steg igår på din 9 månaders dag. Är så stolt över dig. Har tittat på videon 3 ggr där jag ser hur duktig du är.  
Här hemma över vi med Walter på att sitta lite, fast vi håller i honom. Men han har blivit så stadig i huvudet och han ser så stolt ut när han sitter upp. Tog dock lite kort på honom när han sitter i soffan och då blev han lite arg som ni ser....


Idag ska vi äta lunch på ROOM med Ninna och Petra från jobbet. Ska bli riktigt mysigt att träffa dom. undrar så om Petras mage har börjat växa lite. Vi hoppas på att det är en liten flickvän till Walter :-).
I helgen ska jag coh Fredric inreda våran ballkong för nu kan man snart sitta där ute och dricka kaffe.  Igår efter våran promenad så ställde jag ut Walter där så han fick sova vidare ute och det gillade han.

Nu ska vi ut och njuta av solen och av att det är fredag, för då får vi umgås med Fredric hela helgen :-)
Kram från oss.


Walter i en liten cool frisyr... visst liknar han farfar ;-)

Sjuklingar...

Nu har jag blivit smittad av Fredric, vaknade upp i morse av att ha jätte ont i halsen. Så det fick bli en stor kopp med honungsvatten, det brukar oftast hjälpa lite i alla fall. Men jag vill inte bli sjuk så jag ska försöka att inte tänka på det.
Snart ska en målare komma hit och fixa klart det dom gjode när som satte dit ballkongen, hoppas han inte stannar allt för länge för jag ska träffa Linda och Noha och gå en promenad i solen.
I dag ska jag även köpa en present till mamma eftersom vi ska dit på middag i kväll och jag har inte uppvaktat henne på hennes födelsedag, kom på en sådan bra present som jag hopas hon blir glad av.

I går var Loppan här och det är alltid så mysigt. Hon gossade en hel del med Walter så jag hann tvätta massor + fixa middag. Vi la Wlater vid åtta och han somnade helt själv så vi fick en barnfri Grays kväll.

 

Jag är så lycklig att våren äntligen är här!!! lyckliga delfiner i hela kroppen ;-)

Så typiskt...

Tydligen kan man inte börja skriva på denna blogg och gå härifrån under 2 tim. Skulle just spara allt som jag skrivit och då blev jag utloggad och måste b örja om igen!!!! TYPISKT.

Men jag får ta allt igen.....
På BVC idag gick det bra, Walter väger nu 6.2 och är 62 cm lång. Fick träffa en läkare som lyssnade på hans lungor pga hostan och hon tyckte inte det lät ngt farligt. Utan det låter mer än vad det är, men jag ska ändå hålla koll på honom. Det gör jag redan, om inte lite för mycket i bland....

Efter vårt besök på BVC blev det en lunch på Espresso House, där träffade jag en pappa som var pappaledig med sin lilla son + en annan mamma, så det blev en riktigt trevlig lunch. Hade nog aldrig börjat prata med några vilt främmande människor om jag inte hade haft barn.
Sen träffade jag Lotta och Melvin och vi tog en promenad i Vasaparken. Men vad jag saknar att ha ännu närmre till naturen. Nu dammar det så om gatorna och det är så stökit med alla bilarna. Ska nu börja gå ner till Hagaparken på mina promenader. Där är det mycket lugnare i alla fall.

Snart kommer Loppan på middag, hon får vakta Walter lite undertiden som jag passar på att tvätta lite. Fredric ska nämligen på styrelsemötet med föreningen.

Nu ska jag skynda mig att spara detta :-)

BVC besök

Walter ligger i sitt gym och pratar med alla sina nya kompisar som han har där. Han har börjat hitta sin röst mer och mer och det kommer massa roliga läten i från honom. Det låter så gulligt.
Snart ska vi gå till BVC och träffa Anna-Marit, det ska bli skönt att hon ska kolla på Walter i och med hans hosta. Men samtidigt är jag lite rädd om det skulle vara ngt, men då är det bra om vi får reda på det också.

Igår hade vi en sådan härlig dag ute i solen, var ute och gick i över 2 tim. När vi var på väg hem gick vi förbi en affär på Rörstrandsgatan som hade 50% på allt i hela butiken. Hittade dessa fina skålar från Rice där, dom är som fina praliner :-) Det fick bli 6 st, så nu ska jag rensa ut lite andra skålar som jag inte vill ha kvar.

Ikväll blir det middag och Grays tillsammans med Charlotta.
Återkommer sen och berättar hur det gick på BVC.

Walter i nya kläder

Walter i nya kläder
Walter fick dessa kläder av min morbror och Lisa när han var 8 dagar gammal. När jag såg dom trodde jag aldrig att vår bebis skulle bli så stor och nu 2 månader senare sitter han här och kläderna passar perfekt... Vad tiden går fort.

Hemma på Sigtunagatan igen...

Så var dom 12 härliga dagarna nere i Malmö över... Jag och Walter kom hem i går kväll efter en jätte bra tågresa. Walter sov väldigt mycket och när han väl var vaken låg han bara och pratade lite med sig själv och skrattade åt sin clown som han älskar. Det kom till och med fram en annan pappa till mig och sa - Vilken snäll bebis ni har, han har ju inte sagt ngt på hela resan.  Då bli man glad som mamma.
Det var mysigt att se Fredric på perongen. Han tyckte det var så skönt att vi är hemma igen.

Mamma och pappa kom över på kvällen och tittade på hur stor Walter blivit. Sen berättade dom om sin USA resa och så fick vi även jätte fina presenter. Walter fick en fin sommargarderob med bla kläder från Polo R.L så nu kan han vara en liten snygg snobb i sommar :-). Jag hade beställt nya ögonskuggor från I.D, så nu skulle jag kunna gå in i badrummet och sminka mig i timmar... Men jag får nog vänta med det tills i helgen.
Idag blir det en del tvätt och städning men vi ska också hinna med en promenad, det ska bli sol och +11 så då får man passa på. Det känns dock väldigt tomt och tyst utan Anna och Abbe, saknar Abbes lilla skratt när han åker omkring i sin bil. Men vi ska nog åka ner snart igen.

Puss på er mina älsklingar Anna och Abbe.