Mysiga dagar i Tällberg

Vi är nu uppe i Tällberg och jag tro inte man kan ha det bättre. Walter är så nöjd och sover extra gott ute i den friska lantluften. Det blir långa promenader eller så är vi bara ute på gården och hälsar på hästarna eller katterna. Walter har inte riktigt fått syn på dom ännu men Abbe blir så glad när han får syn på hästarna.

Igår hade vi en toppen härlig dag med sol nästan hela dagen. Vi passade på att grilla vofflor ute och sen tog vi en promenad ner till Lenas fina inredningsbutik där hon bjöd på kaffe och bullar för hon firade 5 års jubileum.
 

Idag tog jag och Walter en tur med morfars fina Volvo sugga som är från 50-talet. Walter somnade för han tyckte det var så mysigt. Han kommer säkert bli lika bilintresserad som sin mamma och morfar :-).


Nu har pappa åkt hem till Stockholm men han kommer upp på onsdag igen tillsammans med farmor. Fredric kommer inte upp förrens på fredag. Han saknar sin lilla familj.
Det känns så skönt att få stanna kvar här uppe en hel vecka till.
I kväll blir det spagetti och köttfärssås, Anna står i köket och fixar både middagar och luncher, helt underbart att bli så uppassad.

Ha en mysig söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback