Vattkoppr...

Walter har nästan varit hemma hela veckan med vattkoppor. I tisdags när min mamma hämtade Walter från dagis sa Marie att hon hittat en liten vattenfylld prick under blöjan, det kunde vara värmeutslag men också vattkoppor så vi blev uppmanade att hålla ett öga.
Mycket rikigt blev det inte bara en lite kopp utan nu finns dom lite överallt på hans lilla kropp. Men han har mått oförskämt bra, ingen feber och inte kliat, än så länge i alla fall. Dom har redan börjat torka och bli skorpor så vi får bli hemma några dagar till. Men jag och Fredric har ännu en vecka turats om med att VAB:at... det är inte lätt när man ska vara på två ställen samtidigt. Men vad gör man. I tisdags eftermiddag var Petra hemma med Sixten som ockås var sjuk så då passade vi på att ta en promenad ute efterosm koppor inte smittas ute i luften.

Walter och Sixten äter bulle i vagnen och tittar på när barnen åker skridskor i Vasaparken

Gott med bulle när man är sjuk

Träffade även Nadia i parken med pappa Johan och Olivia.
Nadia och Walter blev glada att se varandra, vi frå se om Nadia lyckats bli smittad av Walter på dagis, det lär komma om 2 veckor i sådant fall...

Julia kom ockås förbi efter jobbet och hade med sig massa härliga tidningar till mig, tack så jätte mycket!!!

Våran prickiga kille

Efter en väldigt kall vinter haar Walter äntligen förstått hur kul det är att vara ute coh leka, tror dock han tyckt det varit för kallt ute. Nu är han sugen att gå ut redan på morgonen coh jag tycker det känns riktigt roligt. Toppen att vi har våran härliga uteplats och innergård där vi kan hänga och leka.

Vi har även premiär grillat ute på terassen i helgen, väldigt mysigt och gott.

Så här glad blir man om man får ta fram grillen...

Hann även med att åka över och krama om Jessica och lilla Filippa innan det var dags för dom att åka hem till London.

Nu blir det söndags middag och lasange står på schemat.

Kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback