Nu är det Maj

Vi har redan varit uppe i Tällberg i en vecka och dagarna har gått nästan lite för fort. Men vi har haft så sköna dagar. Har blivit bortskämd med goda luncher och middagar som Anna och mamma har fixat. Anna älskar att få stå i köket och fixa och göra det där lilla extra.
Igår kom Fredric upp hit, han kom upp en dag tidigaren,han längtade så efter sin lilla bebis (och mig) så han struntade i att åka och klättra och då blev vi glada. Så nu gossar han så mycket med Walter och jag får lite tid att sitta här framför datorn.
Igår så blev det premiär för Walter att åka Posche, tänk när han är några år gammal och kan skryta att när jag var 3 mån åkte jag morfars Porsche.
I sommar får det nog bli en traktor tur också med morbrors stora traktor. Tänk vad dom kommer att älska att åka upp hit och springa runt på gården.
image91
Walter åker Porsche, har även köpt ny keps till honom så han matchar morfar.

Det händer så mycket med Walter just nu, häromdagen upptäckte han sina små fötter och ska nu hela tiden ta tag i dom och han drar till och med av sig sina strumpor för att kunna se fötterna bättre. Sen har han blivit så stark i nacken och vill ofta sitta upp och utforska vad som händer runt omkring honom. Tycker också det är så härligt att Anna har fått lära känna Walter så mycket mer under denna vecka, han skrattar bara han får se henne nu.

Lägger upp lite bilder från våran härliga vecka tillsammans.
image92
Moster och Walter

image93
Walter är finklädd till Valborg.

image94
Kusinerna och Anna

I morgon åker Anna och Abbe hem men vi är snart här uppe igen tillsammans för att njuta av sommaren ihop.
Hej från oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback