Hösthelg på landet

Igår åkte jag, mamma och Walter upp till Dalarna för att ha en härlig hösthelg. Papporna kommer upp idag, vi lyxade till oss och tog en extra dag.
Hösten har kommit längre här uppe än i Sthlm, träden är fantastiskt fina och man vill bara gå långa promenade och fotografera. Tyvärr glömde jag kameran hemma....Typiskt.
Alltid när jag kommer upp hit till mitt favoritställe vill jag hinna med att göra så mycket som möjligt. Men man inser ganska snabbt att en helg går alltid för fort och nu hinner man inte med lika mycket när man har barn. Men om jag skulle få drömma så skulle detta stå på listan för min drömhelg.
* Gå långa promenader.
* Plocka svamp i skogen, ha med sig en liten picknick och fika på en liten stubbe:-)
* Baka kanelbullar, frallor
* Sitta framför brasan och läsa inredningstidningar med ett glas rött
* Basta och ta en lång dusch.
* Börja sätta in alla foton på Walter, från födseln + 8 mån frammåt.... Stort projekt med andra ord.
* Sova ut på morgonen.
* Se en bra film utan att somna i soffan
Ja nu har jag drömt av mig lite....

Vi har just kommit hem från en sväng i Leksand, hann även förbi en favoritbutik Jobs som ligger i Siljansnäs. Dom har så snygga tyger och kuddar där. Köpte en stuvbit till min fina väska som det gått hål på. Så nu ska mamma ta fram symaskinen och hjälpa mig. Walter har hittat sin favoritplats och det är under köksbordet, så han är så nöjd. Men vi ska gå ut snart och gunga lite på gården och ta en promenad ner till Tällberg.

Ha en mysig helg och stort grattis på födelsedagen till värdens bästa farmor/svärmor som fyller år idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback