Kärt återseende

I morse landade Marie, Bosse, Anton och Filip på Arlanda. Dom har varit i Thailand i över 2 veckor. Bruna och fräscha kom dom hit tidigt i morse och jag hade fixat frukost. Walter sov så klart så vi fick väcka honom och det var inte ett lätt jobb men tillslut öppnade han upp sina små ögon och efter lite välling var det bara Filip och Anton som fanns i hans värld. Han tyckte det var så kul att träffa dom och visa alla hans bilar och leka med bilbanan.
Självklart var det mysigt att träffa farmor och farfar ockås och alla skulle ligga i sängen och mysa. Är så glad att vi ska åka ner till Karlstad i helgen så vi får ses lite mer och dom får umgås med Walter.

Önskar så att vi bodde närmre varandra....

I dag har vi gått en promenad i ett slaskigt Stockholm, är glad att jag äger ett par gummistövlar när det är sådant här väder. Jag och Fredric åt en god lunch på Non Solo Bar på Odengatan när Walter sov och efter det mötte vi upp min mamma o pappa som följde med hem och lekte med Walter och drack kaffe.

Nu myser jag och W i sängen, jag bloggar och han tittar på Alfons Åberg.
Så här blev det med dom nya lampporna över vårt bord. VI är jättenöjda.

Kankse inte den bästa bilden men iPhonen tar inte så bra bilder...

Kram från oss

Kommentarer
Postat av: E

Hej gumman! Såklart jag kommer med på torsdag! Kan väl inte missa en träff med tjejerna, mat o vin! Har du gått och blivit vit? Frida är ju Rosa! Stor puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback