Sista...

Just nu blir allt "sista". Sista timmarna att sola, sista mix fruit drink, sista gången vi äter på den här restaurange mm. Ja ni förstår. Det är dags för fam Gatu och fam Scher att dra vidare till Bangkok i morgon och sen på söndag natt 00:40 för att vara exakt lyfter vi mot Stockholm.
Jag har äntligen fått min killa att sova, vi började redan kl halv ett men han var inte alls redo... mamma ville nämligen sola. Men efter lite mer bad och lek så somnade killen nu kl tre. Adele sover för 2:a gången redan.
Så nu ska vi ha lite soltid. Killarna är ute på havet och dyker, dom stack redan kl halv sju i morse.

Alla börjar längta hem nu, vi har kommit in i Koh Lanta vardagen efter 3 veckor men det ska bli SÅ skönt att få öppna upp dörren hem till sitt. Vår säng, vårt kylskåp med svensk mat, vårt underbara badrum med en härlig dusch där det kommer ut varmt och massor av vatten. Ja sen att det är typ 1 eller 2 meter snö hemma får vi ta. Det ska bara bli skönt att få komma hem helt enkelt. Vi har haft 3 helt fantastiska veckor tillsammans och allt har fungerat så bra.

I kväll blir det sista middagen på stranden och en god drink. Nu blir det sista solningen innan jag ska packa klart, undrar hur vi ska få hem massa shopping från Bangkok.... ja ja det får lösa sig.

Uppdaterar med lite foton sen. Nu cocosolja :-)

Kram

Kommentarer
Postat av: Maria (mormor)

Hejsan, Jag kommer att sakna den här Thailand-bloggen jättemycket, den är beroendeframkallande :-), alla kul texter och fina foton. Det som har varit vardag för er på sagostränder blir en verklighetsflykt för den som sitter i snöstorm (igen). Kram

2010-02-03 @ 15:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback