Bilder från dom senaste dagarna

Det har redan blivit onsdag, dagarna rullar på och vi tar dagen somden kommer. Vi sover till nio halv tio och det äär så skönt. Sen blir det frukost vid poolen som vi går  och köper uppe på gatan från ett litet café. Igår köpte vi hem kaffe så vi kan göra det i huset och det var så gott att göra en kopp kaffe på morgonen.
Poolområdet nere vid hotellet är kanon och Walter älskar att leka där bland alla andra barnen. Nu sitter vi är vi hemma och äter frukt till lunch, det är perfekt som lunch sen lite mer till middag.
Lägger upp bilder från dom senaste dagarna.
 
Morgondopp med alla bilarna är en favorit

Time for massage

Stor kille

Adele och Walter myser i sängen och tittar på Pippi Långstrump

Nu måst jag sluta för en liten kille har ätit lunch och vill hoppas i poolen och det tackar man inte nej till.
Hej från oss.


Kommentarer
Postat av: Lena

Jamen åååå vad härligt det ser ut! Njut av varenda sekund - men det är jag övertygad om att ni gör! Här hemma är det helt oförändrat; grått, snöigt och segt. Bubbla in er och låtsas som att livet alltid är precis så där!

KramKram och hälsa alla!

2010-01-20 @ 11:26:45
Postat av: Ulrika Tj

Hej Frida! Vilka fantastiska bilder, och vad mysigt ni ser ut att ha det!! Vi ska boka resa till Thailand ikväll (åker i mars) och tänkte höra var ni är någonstans? Det ser onekligen helt underbart ut :) Kramar och hälsa hela familjen!

2010-01-20 @ 12:18:17
Postat av: Julia

Gott med kaffe på morgonen, tycker du verkligen det? ;-) Ni verkar ha det helt fantastiskt, jag är såååå avundsjuk! Massa kramar till hela familjen från alla oss

Postat av: Jessica

Ahh vad jag blir avundsjuk nar ser era harliga bilder! Ni verkar ha det helt underbart! Halsa massa! Stor Kram fran ett regnigt London

2010-01-20 @ 14:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback